Asiantuntijakonsultaatiossamme saat yksilöllistä tietoa miettiessäsi sopivaa vaihtoehtoa, tai halutessasi lisätietoa jostakin palvelustamme. Konsultaatiokäynti voi olla askel lähemmäksi toiveitasi tai suunnitelmaasi. Emme halua tarjota ihmisille utopioita ja epärealistisia unelmia, vaan todellisia vaikutuksia ja ratkaisuja tavallisten ihmisten ongelmiin.

Konsultaatiokäyntimme eivät sido sinua toimenpiteeseen.

Plastiikkakirurgisen hoitajan neuvontapalvelu Tampereella

Hoitajan vastaanotolla käydään läpi esteettiseen hoitoon liittyviä hoitovaihtoehtoja ja hoitomenetelmiä sekä niihin liittyviä käytännön asioita. Lisäksi kerrotaan hoitoon liittyvistä lisäpalveluista ja tehdään alustava arvio kustannuksista. Kokonaiskustannus hoidoista ja toimenpiteistä tarkentuu lääkärin vastaanoton jälkeen.

Sairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Hoitajan neuvontapalvelun yhteystiedot:

Puh. 020 757 1151
info@kc-clinic.fi

Plastiikkakirurgin vastaanotto Tampereella ja Helsingissä

Vastaanotolla käydään läpi hoitovaihtoehdot ja laaditaan hoitosuunnitelma yhdessä lääkärin ja tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaanoton jälkeen saat toimenpiteestä tarkan kustannusarvion.

Palvelun hinta määräytyy konsultaatioon käytetyn ajan perusteella.

Varaa aikasi plastiikkakirurgin vastaanotoll:

Puh. 020 757 11 50
info@kc-clinic.fi

Kosmetologin konsultaatio

Mietitkö sopivaa ratkaisua ihonhoitoon liittyviin asioihin tai kaipaisitko lisätietoa jostakin palvelusta. Kosmetologimme auttavat kaikkiin ihonhoitoon, kestopigmentointiin tai vartalonhoitoihin liittyvissä asioissa. Konsultaatio käynnillä voidaan arvioida tarvittavien hoitojen määrää ja miettiä ratkaisuja eri ongelmien hoitoon.

Konsultaation hinta on 50 €. Mikäli varaat konsultaation yhteydessä hoitoajan, konsultaation hinta vähennetään hoidon hinnasta. Konsultaatioon varattu aika on 30min

Varaa aikasi kosmetologin vastaanotolle Tampereelle:

Puh. 020 757 11 50
info@kc-clinic.fi

Konsultaatiot hinnasto

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!