IPOMIA LIIVIT

KC Clinicin asiakkaana saat -10% alennuksen kaikista tuotteista koodilla “KCCLINIC” osoitteesta ipomia.com

Klinikallamme pääset sovittamaan liivejä erikseen sovittuna ajankohtana. Meiltä löydät laajan kokovalikoiman First Love Bra-liiveistä.

 

Koko elämämme ajan elämme, opimme ja kehomme muuttuu. Saatamme saada lapsia ja kokea muita elämää muuttavia kokemuksia. Ehkä haluamme vain tuntea itsemme naiselliseksi, kauniiksi. Uskomme, että todellinen kauneus tulee sisältä, mutta uskomme myös sen auttamiseen ulkoisin keinoin.

Aloitetaan aivan alusta.

”Nimeni on Cecilia Kadar. Ipomia-ajatus tuli minulle, kolmen lapsen äidille, lähes 40-vuotiaana. Kolme fantastista lasta oli muuttanut elämääni, mutta myös muuttanut vartaloani. Huolimatta terveistä elämäntavoista ja tiukasta harjoitusrutiinista – kolmen lapsen jälkeen on tietty osa kehosta, joka on vaikeampi saada takaisin. Rinnat.

Turhamaisuus syrjään, päätin palauttaa rintani siihen, mitä he olivat kerran, palauttamaan luottamuksen naisena ja tuntemaan itseni entistä vahvemmaksi. Vuonna 2011 minulle tehtiin rintojen muodonkorjaus Akademiklinikenissä Tukholmassa. Kirurgi Riika Velthem sai minut tuntemaan oloni mukavaksi ja loi entiset muotoni erinomaisin tuloksin.

Toimenpiteen jälkeen tutustuin minulle uuteen alusvaatteiden maailmaan toimenpideasiakkaille. Käytännöllinen, tukeva ja erittäin tarpeellinen. Mutta niin tylsä. Kolme kuukautta, minun uudet muotoni oli piilotettu tylsissä tukiliiveissä, joita oli vaikea peittää. Ne olivat hiostavat ja epämiellyttävät eivätkä täydentäneet uutta muotoa.

Kyllästyneenä tuki- ja urheiluliiveihin, päätin luoda mitä itse kaipasin. Kauniit, aistilliset rintaliivit, joilla on sama tuki ja mukavuus, kuin markkinoilla olevilla lääketieteellisillä rintaliiveillä. Rintaliivit ovat miellyttäviä ja tukevia, jotta niitä voidaan käyttää ensimmäisenä päivänä, heti toimenpiteen jälkeen ja joka päivä tästä eteenpäin. Kirurgi Riika vahvisti markkinoiden tarpeen ja halun. Monet naiset olivat tulleet klinikalle neuvoja varten käytännön rintaliiveistä, jotka antaisivat oikean tuen. Ajatuksena yhdistää käytännöllisyys aistillinen muotoilu, otimme yhteyttä lahjakkaaseen suunnittelijaan Melika Zavarehiin ja yhdessä kehitimme edelleen ajatuksiamme Akademiklinkenin perustajan, Per Hedén kanssa. Ipomia näki pian päivänvalon. Morning Glory-kukasta ja sen latinalaisesta nimestä IPOMOEA innoittamana syntyi nimi Ipomia.

“Tehtävämme on olla johtava globaali alusvaatteiden tuotemerkki naisille, jotka ovat kokeneet rintojen muodonkorjauksen, laadun, muotoilun, toiminnan ja kunnon muutokset. Uskomme, että taustamme yrittäjyydessä, suunnittelussa, plastiikkakirurgiassa ja asiakaspalvelussa on edelläkävijä. ”

-Cecilia Kadar, perustaja ja yksi omistajista

 

KC Clinicin asiakkaana saat -10% alennuksen kaikista tuotteista koodilla Kcclinic osoitteesta ipomia.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!