Vatsan muotoiluleikkaus

Abdominoplastiassa eli vatsan muotoiluleikkauksessa poistetaan kirurgisesti löysä alavatsan kudos, sekä usein ommellaan lihaskalvoa tiiviimmäksi ja muotoillaan laajemmin vielä rasvaimulla. Toimenpide tehdään nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa. Yleensä kotiudutaan seuraavana päivänä. Vatsaa tukevaa tekstiiliä pidetään 2-4 viikon ajan. Kunnon rasitusta ja kuormitusta vatsa kestää 4-8 viikon kuluttua toimenpiteestä.

Parhaimmillaan abdominoplastia toimii selkeän riippuvatsan hoidossa kun muut hoidot eivät riitä. Samoin reilun laihdutuksen tai laihdutusleikkauksen jälkeen löysän vatsan korjaamisessa.

Mommy Makeover

Haluatko korjata raskauden ja imetyksen aiheuttamia muutoksia vartalossasi?

Ei ole itsekästä tai turhamaista pitää huolta itsestään tai näyttää nuorekkaalta, seksikkäältä ja itsevarmalta. Vaikka olet äiti, älä unohda että, olet edelleen nainen ja oma itsesi. Raskaus ja imetys muuttavat vartaloasi monin tavoin. Jokainen ”mommy makeover” on ainutlaatuinen. Se suunnitellaan Sinun toiveidesi ja ongelmakohtiesi mukaan. On hyvä tietää, että suurimman osan vartalosi muutoksista voidaan hoitaa ja voit jälleen tuntea olosi hyväksi.

Raskaus muuttaa kehoa. Etenkin rinnat ja vatsan alue kokevat suuren muutoksen. Äidin muodonmuutos, ”mommy makeover” auttaa sinua tuntemaan olosi jälleen hyväksi ja saa sinut näyttämään siltä, millainen olit ennen raskautta.

Raskauden fyysisiä vaikutuksia

Keskimäärin naiset saavat 12-17 ylimääräistä kiloa raskauden aikana. Tämä paino tallentuu rasvakudokseen ja rintoihin, vatsaan, kylkiin saaden aikaan ns. jenkkakahvat, lonkkiin, alaselkään, pakaroihin ja reisiin.

Kun vauva kasvaa, niin kasvaa myös vatsakin. Tämä venyttää vatsan ihoa ja voi johtaa vatsalihasten heikkenemiseen ja lihaskalvojen venymiseen. Tämä vatsan venytys voi aiheuttaa ihon kollageenin hajoamisen, joka tunnetaan myös nimellä raskausarvet. Nämä raskausarvet ovat violetti-punaisen värisiä juovia ja niitä tulee alavatsaan, mahdollisesti myös reisiin ja rintojen ihoon. Vaikutukset tulevat useimmiten vielä selvemmin esille synnytyksen jälkeen. Erilaisilla esteettisillä ja kirurgisilla hoidoilla saadaan vatsa kuntoon raskauden jälkeen.

Monet ensisynnyttäjät pudottavat ylimääräisen painon- lopulta. Valitettavasti laihtuminen ei ole verrannollinen rasvakudoksen määrään tietyllä alueella. Tämä tarkoittaa joillekin, että rasvakudosta lähtee enemmän rinnoista tai pakaroista, kuin vatsalta ja vyötäröltä. Tulos: Pienemmät rinnat huolimatta vyötärön ja vatsan täyteläisyydestä. Näissä tapauksissa äidin muodonmuutos saattaa olla tarpeen. Kun nainen lopettaa imetyksen, rinnat tyhjenevät entisestään ja alkavat roikkua. Heikot vatsalihakset ja ylimääräinen vatsan rasva näkyvät täyteläisyytenä ja pullistuneena vatsana. Monet uudet äidit saattavat edelleen vaikuttaa raskaana olevilta vaikka heidän lapsi on ryhtynyt ottamaan ensimmäiset askeleet.

Jotkut naiset joutuvat korjauttamaan roikkuvat rinnat, kun taas toiset voivat tarvita rintaimplantit rintojen kohotusleikkauksessa. Vatsan alueella monet naiset tarvitsevat täyden abdominoplastian, vatsan muotoilun. Se pitää sisällään alavatsan lihasten kiristämisen sekä ylimääräisen ihon- ja rasvan poiston. Vaihtoehtona on myös mini-abdominoplastian. Rasvaimusta on hyötyä esim. selän, lantion, vatsan ja reisien alueella. Suosittelemme BodyTite hoitoa siihen.

Äidin muodonmuutos tehdään käyttämällä ainutlaatuisia plastiikkakirurgisia menettelyjä, joiden tarkoituksena on torjua fyysisiä vaikutuksia raskauden jälkeen ja palauttaa ja parantaa kehon olemus. Mommy makeover voi sisältää erilaisia toimenpiteitä, riippuen potilaan toiveista ja tarpeista. Valinta on sinun

Intiimikirurgia

Intiimikirurgialla tarkoitetaan synnynnäisten, iän tai synnytysten aiheuttamien ulkoisten sukupuolielinten ongelmien korjaamista leikkaamalla. Tavallisimpia toimenpiteitä ovat esimerkiksi häpyhuulien muodon korjaaminen, sisimpien häpyhuulien pienentäminen, ulompien häpyhuulien täyteläistäminen ja vaginan ulkosuun kiristäminen.

Edellä mainitut toimenpiteet tehdään pääsääntöisesti paikallispuudutuksessa. Paraneminen ja toipuminen tapahtuvat nopeasti mutta muutaman päivän sairasloma toimenpiteen laajuudesta riippuen voi olla tarpeen.

Plastiikkakirurgin kommentti:
’Kyseessä on tavanomainen toimenpide genitaali alueelle. Yksi tavoite on palauttaa synnytystä edeltävä tilanne. Toisinaan on jo nuoresta rakenteellisesti kookkaat häpyhuulet, joiden pienentäminen on niin toiminnallisesti kuin esteettisesti perusteltua.’ Heikki Kupi, plastiikkakirurgi

ARM Tite

ArmTite-lämpörasvaimu ja ihonkiinteytys menetelmä

Eroon ”alleista”!

ArmTite -olkavarsien lämpörasvaimu on menetelmä, joka perinteisen rasvaimun tapaan poistaa ylimääräistä rasvaa ja samaan aikaan radiofrekvenssienergialla lämmittää kudosta, aktivoi kollageenin ja sidekudoksen muodostumista sekä kiinteyttää ihoa. Tutkimukset osoittavat ihon kiinteytyneen jopa 40% enemmän kuin perinteisessä rasvaimussa.

Miten ArmTite eroaa perinteisestä rasvaimusta?

Perinteisessä rasvaimussa käytetään imuvälinettä, jolla imetään rasvasolut pois hoidettavalta alueelta. ArmTite -menetelmässä käytetään samantyyppistä liikettä mutta rasvasolut ”sulatetaan”, joka helpottaa niiden poistamista eikä aiheuta vahinkoa ympäröivälle kudokselle.

ArmTite –menetelmällä tehty rasvaimu aiheuttaa vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna perinteiseen rasvaimuun. Myös toipuminen on nopeampaa, ja potilas on työkykyinen 2-3 päivän kuluttua. Toimenpiteen jälkeen pidetään tukitekstiiliä, joka auttaa toivotunlaisen tuloksen saavuttamisessa ja vähentää turvotusta. Toimenpiteen jälkeen hoidettavalla alueella tuntuu lievää arkuutta yhden viikon ajan, jonka aikana voi toimia normaalisti, ainoastaan liikunnan harrastaminen on kiellettyä.

Muut Tite-toimenpiteet:
Body-, Neck-, Face-, ja AccuTite hoidot

Toimenpideasiakkaille ympärivuorokautinen puhelin päivystys!

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!