Rintojen suurennus silikoni implantilla

Rintojen suurennus eli augmentaatio tehdään tavallisimmin silikonigeelitäytteisellä implantilla.
Käytämme vain tunnettujen implanttivalmistajien rintaimplantteja

Rintojen suurennusleikkaus on aina yksilöllisesti suunniteltu toimenpide, jossa huomioidaan myös muut vaihtoehdot (rinnan nosto eli mastopeksia, rintojen suurentaminen omalla kudoksella (rasvansiirto). Silikoni Implantin oikean koon ja muodon valintaan vaikuttavat monet tekijät ja nämä käydään yksilöllisesti läpi vastaanotolla. Samoin rintaimplantin sijainti rintakudokseen nähden ja leikkausarven kohta.

Toimenpidettä ennen varmistetaan toimenpiteen suorittavan plastiikkakirurgin suunnittelu käynnillä rinnan rakenne mammografialla ja usein myös ultraäänitutkimuksella. Vastaanotolle kannattaa varata mukaan rintaliivit joissa ei ole toppauksia ja vaalea kireähkö t-paita sovitusimplanttien kokeilua varten.

Rintojen suurennusleikkaus tehdään nukutuksessa tai puudutuksessa ja sedaatiossa. Kotiin pääse samana päivänä. Poistettavia ompeleita ei tule, langat ovat sulavia. Plastiikkakirurgiaan tarkoitetut tukiliivit laitetaan leikkaussalissa ennen kotiinlähtöä. Liivejä pidetään mahdollisimman paljon, päivisin ja öisin, kahden ensimmäisen viikon ajan ja kuukauteen saakka mahdollisimman paljon.

Toimenpideasiakkaille ympärivuorokautinen puhelinpäivystys!

Työhön palaaminen työn raskaudesta riippuen on mahdollista 1-2 viikon kuluttua toimenpiteestä. Voimakas rintojen alueen rasitus on sallittua 4-6 viikon kuluttua toimenpiteestä. Jälkikontrolli noin 6 kuukauden kuluttua. Seurantaa suositellaan toimenpiteen suorittaneen lääkärin vastaanotolla vuosittain. Implanttien rikkoutuminen on harvinaista. Sen sijaan edelleen ns. kapselimuodostuminen eli arpikudoskiristys proteesin ympärillä esiintyminen on mahdollista mutta myös harvinaista.

Katso tästä rintatoimenpiteen suunnittelukäynti

Katso tästä rintatoimenpiteen kontrollikäynti

Plastiikkakirurgimme käyttämät rintaimplantit ovat turvallisia ja tunnettuja

Mentor: https://breastimplantsbymentor.net/en-EMEA/home
Motiva: https://rintaimplantit.eu/
Sebbin: https://www.sebbin.com/en/
Polytech: https://polytech-health-aesthetics.com/en/

 • plastiikkakirurgin suunnittelukäynnistä
 • mammografiasta
 • toimenpiteestä
 • implanteista
 • liiveistä ja hoitotuotteista
 • Rintojen suurennus rasvansiirrolla

  Rintojen kokoa ja erityisesti ryhtiä on mahdollista parantaa naisen omalla rasvalla. Rasvaimulla imettyä rasvaa voidaan siirtää rintojen alueelle 100-400 ml/rinta yhdessä toimenpiteessä. Merkittävä osa rasvasta jää pysyvästi rinnan alueelle ja suurennusta voi lisätä/täydentää toistetulla rasvansiirrolla. Siirrettävän rasvan määrä riippuu rinnan ihonalaiskudoksen paksuudesta ja ihon pinta-alasta ja siitä, paljonko rasvaa on saatavilla. Erityisesti imetyksestä löystyneeseen rintaan mahtuu varsin paljon rasvaa jo yhdellä siirrolla. Rintojen koko kasvaa yhdellä rasvansiirrolla ½-1 kuppikoon verran riippuen lähtötilanteesta. Toistetulla toimenpiteellä on mahdollista saavuttaa selkeämpikin suurennus.

  Rasvansiirto rintoihin aloitetaan ottamalla rasvaa rasvaimun avulla valituilta kohdilta. Useimmiten vatsan ja lantion ulkosivujen rasvaimulla saadaan riittävä määrä rasvaa ja tarvittaessa voidaan laajentaa rasvaimua reiden ulkosivulle tai muualle sopivaan kohtaan. Rintojen suurennus rasvalla kestää noin 3-4 tuntia ja tehdään nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa ja sedaatiossa. Kotiin pääsee samana päivänä 3-5 tunnin seurannan jälkeen voinnin mukaan. Saattaja pitää olla mukana kotiin lähtiessä.

  Rasvaimun jälkeen käytetään tukitekstiilejä rasvaimualueilla. Rintaliivejä ei suositella käytettäväksi neljään viikkoon eikä vatsalla tai kyljellään nukkumista, sillä paine heikentää rasvansiirteen tarttumista. Rintoja reilusti heiluttavasta liikunnasta kannattaa pitää parin viikon tauko.

  Rasvansiirto on luonnollinen ja näkymätön tapa suurentaa rintoja. Riskit ovat hyvin vähäiset ja toipuminen nopeaa. Erityisesti imetyksestä löystynyt rinta saa uutta ryhtiä ilman näkyviä arpia. Rinnat ovat luonnollisen pehmeät ja muokkautuvat ikääntymisen tai painonmuutosten myötä luonnollisesti muun vartalon mukana.

   

   

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!