Rintojen muodonkorjaus silikoni implantilla

Rintojen muodonkorjaus eli augmentaatio tehdään tavallisimmin silikonigeelitäytteisillä implanteilla.
Käytämme vain tunnettujen implanttivalmistajien rintaimplantteja

Rintojen muodonkorjaus on aina yksilöllisesti suunniteltu toimenpide, jossa huomioidaan myös muut vaihtoehdot (rinnan nosto eli mastopeksia, rintojen suurentaminen omalla kudoksella (rasvansiirto). Implantin oikean koon ja muodon valintaan vaikuttavat monet tekijät ja nämä käydään yksilöllisesti läpi vastaanotolla. Samoin rintaimplantin sijainti rintakudokseen nähden ja leikkausarven kohta. Toimenpiteen suunnittelee aina plastiikkakirurgi.

Toimenpidettä ennen varmistetaan toimenpiteen suorittavan plastiikkakirurgin suunnittelukäynnillä rinnan rakenne mammografialla ja ultraäänitutkimuksella. Vastaanotolle kannattaa varata mukaan rintaliivit, joissa ei ole toppauksia sekä vaalea kireähkö t-paita sovitusimplanttien kokeilua varten.

Rintojen muodonkorjaus tehdään nukutuksessa tai puudutuksessa ja rentouttavassa lääkityksessä. Kotiin pääse saman päivän aikana. Plastiikkakirurgiaan tarkoitetut tukiliivit laitetaan leikkaussalissa ennen kotiinlähtöä. Saattajan tulee olla kotiin lähtiessä. Tukiliivejä tulee pitää kuuden viikon ajan mahdollisimman paljon parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.

Toimenpideasiakkaille ympärivuorokautinen puhelinpäivystys!

Työhön palaaminen työn raskaudesta riippuen on mahdollista 1-4 viikon kuluttua toimenpiteestä. Liikunta on sallittua 6 viikon kuluttua toimenpiteestä. Voimakas rintojen alueen rasitus on puolestaan sallittua 3 kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Jälkikontrolliin tullaan 2-3 viikon kuluttua toimenpiteestä. Noin 6 kuukauden jälkeen tullaan viimeiseen jälkikontrolliin. Seurantaa suositellaan plastiikkakirurgin vastaanotolla kahden vuoden välein. Implanttien rikkoutuminen on harvinaista. Sen sijaan edelleen ns. kapselimuodostuminen eli arpikudoskiristys proteesin ympärillä esiintyminen on mahdollista mutta myös harvinaista.

Katso tästä rintatoimenpiteen suunnittelukäynti

Katso tästä rintatoimenpiteen kontrollikäynti

Plastiikkakirurgimme käyttämät rintaimplantit ovat turvallisia ja tunnettuja

Mentor: https://breastimplantsbymentor.net/en-EMEA/home
Motiva: https://rintaimplantit.eu/
Sebbin: https://www.sebbin.com/en/
Polytech: https://polytech-health-aesthetics.com/en/

Rintojen muodonkorjauksen hinta muodostuu:

 • plastiikkakirurgin suunnittelukäynnistä
 • mammografiasta
 • toimenpiteestä
 • implanteista
 • liiveistä ja hoitotuotteista
 • Rintojen muodonkorjaus rasvansiirrolla

  Rintojen kokoa ja erityisesti ryhtiä on mahdollista parantaa naisen omalla rasvalla. Rasvaimulla imettyä rasvaa voidaan siirtää rintojen alueelle 100-400 ml/rinta yhdessä toimenpiteessä. Merkittävä osa rasvasta jää pysyvästi rinnan alueelle ja suurennusta voi lisätä/täydentää toistetulla rasvansiirrolla. Siirrettävän rasvan määrä riippuu rinnan ihonalaiskudoksen paksuudesta ja ihon pinta-alasta ja siitä, paljonko rasvaa on saatavilla. Erityisesti imetyksestä löystyneeseen rintaan mahtuu varsin paljon rasvaa jo yhdellä siirrolla. Rintojen koko kasvaa yhdellä rasvansiirrolla ½-1 kuppikoon verran riippuen lähtötilanteesta. Toistetulla toimenpiteellä on mahdollista saavuttaa selkeämpikin suurennus.

  Rasvansiirto rintoihin aloitetaan ottamalla rasvaa rasvaimun avulla valituilta kohdilta. Useimmiten vatsan ja lantion ulkosivujen rasvaimulla saadaan riittävä määrä rasvaa. Tarvittaessa rasvaimua voidaan laajentaa reiden ulkosivulle tai muualle sopivaan kohtaan. Toimenpide kestää noin 3-4 tuntia ja se tehdään nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa ja rentouttavassa lääkityksessä. Kotiin pääsee samann päivänä aikana noin 3-5 tunnin seurannan jälkeen voinnin mukaan. Saattajan tulee olla mukana kotiin lähtiessä.

  Rasvaimun jälkeen käytetään tukitekstiilejä rasvaimualueilla. Rintaliivejä ei suositella käytettäväksi neljään viikkoon eikä vatsalla tai kyljellään nukkumista, sillä paine heikentää rasvansiirteen tarttumista. Liikunta on sallittua 2 viikkoa toimenpiteestä.
  Rasvansiirto on luonnollinen tapa korjata rintojen muotoa. Riskit ovat hyvin vähäiset ja toipuminen nopeaa. Erityisesti imetyksestä löystynyt rinta saa uutta ryhtiä ilman näkyviä arpia. Rinnat ovat luonnollisen pehmeät ja muokkautuvat ikääntymisen tai painonmuutosten myötä luonnollisesti muun vartalon mukana.

   

   

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!