Body-, Neck-, Face-, Arm- ja AccuTite

Mitä on tite-teknologia?
Radioaaltopohjainen ihoa kiinteyttävä rasvaimu/kehon muotoilu sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat vähentää kehon rasvapitoisuutta ilman että seurauksena on samalla veltostunut, ryppyinen, roikkuva iho hoitoalueella. Tite hoito nimittäin parantaa ihon elastisuutta samalla kertaa. Body-, Neck- Face-, ja AccuTite ovat minimi-invasiivisia toimenpiteitä, jotka muokkaavat, kiinteyttävät, kiristävät ja kohottavat ihoa ilman leikkausta ja siitä seuraavia arpia. Tite teknologialla voit siten saavuttaa kauniita, kirurgiaan verrattavia hoitotuloksia ilman pidempää parantumisprosessia.

Millainen on hoitotoimenpide?
Kaikki Tite hoidot ovat minimi-invasiivisia. Tämä tarkoittaa ilman suurempia leikkaushaavoja. Ennen toimenpiteen aloittamista hoidettava alue puudutetaan paikallisesti. Hoitoaika vaihtelee hoitoalueesta riippuen, ollen yleensä n. 15-20 minuuttia per alue ja usein on mahdollista hoitaa useampi alue samalla kertaa.

Mitä alueita voidaan hoitaa?
Vatsa, allit (olkavarret), rinnat (varsinkin miehillä), reidet, ylä- ja alalomet, kaula ja kasvot ovat yleisimpiä hoitoalueita. Käytännössä voidaan hoitaa kaikkia kehon ja kasvojen alueita, jotka hyötyvät rasvan poistosta ja/tai ihon kiinteyttämisestä. BodyTite sopii suuremmille kehon alueille, NeckTite ja FaceTite pienemmille kehon alueille sekä kaulalle ja kasvoille. AccuTite sopii kaikkialle missä tarkkuustyö muotoilussa on tarkkaa.

Kuntoutumisaika:
Normaalisti asiakas on valmis palaamaan kotiin ja päivittäisiin rutiineihin heti tai hyvin pian toimenpiteen jälkeen. Riippuen hoitoalueesta ja asiakkaasta vaihtelee kuntoutumisaika 1 päivästä 10 päivään. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi on käytettävä painetekstiiliä. Aluksi tekstiiliä käytetään ympäri vuorokauden ja käyttötunteja vähennetään ajan mittaan. Tässä on tärkeää noudattaa lääkärin määräyksiä.

Miten pian näen tuloksia?
Heti toimenpiteen jälkeen on hoitoalue luonnollisesti turvonnut, mutta turvotus häipyy yleensä nopeasti. Vaikka voit todennäköisesti nähdä tuloksia heti hoidon jälkeen, ne paranevat huomattavasti ajan myötä vähintään seuraavien 6kk ajan ja jopa 12kk asti, jonka aikana iho kiristyy entisestään ja uutta kollageenia muodostuu vanhan tueksi.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!