Plastiikkakirurgia, Kauneuskirurgia ja Kauneusleikkaukset

Tampereella toimiva esteettiseen hoitoon, plastiikkakirurgiaan ja kauneuskirurgiaan erikoistunut lääkäriasema. KC Clinicilla on kaksi nykyaikaista toimipistettä Tampereen ydinkeskustassa. Meille voit tulla Tampereen lisäksi muualtakin Pirkanmaan alueelta. Tarjoamme kauneuskirurgian ja plastiikkakirurgian konsultaatiota tarvittaessa myös Helsingin toimipisteessä. Teemme sekä esteettisiä että plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. Tavallisimpia toimenpiteitä ovat ihomuutosten poistot, vammojen aiheuttamien muutosten kirurgiset hoidot sekä esteettiset toimenpiteet kasvojen ja vartalon alueella.

Lääkäriasemallamme Tampereella tuotetaan erittäin yksilöllistä ulkonäköön liittyvää hoitoa, jossa huomioidaan myös terveydelliset näkökulmat. Toiminta on kaikilta osin kokonaisvaltaista ja hoidot voidaan suunnitella kevyistä esteettisistä hoidoista aina vaativaan plastiikkakirurgiaan saakka. KC Clinicissä huomioidaan tämän päivän tarpeet ja hoidot toteutetaan jokaisen yksilölliset toiveet huomioiden.

Plastiikkakirurgimme Heikki Kupi CV on alan pitkäaikainen vaikuttaja. Heikki Kupi on toiminut päätoimisesti yksityispuolella esteettisen kirurgian parissa vuodesta 1999. Heikki Kupi on tuonut mm. radiofrekvenssijärjestelmän Suomen plastiikkakirurgiaan ja toimii myös menetelmän kouluttajana. Lääkäriasemallamme hoitoon osallistuvat suomalaiset alan ammattilaiset, joita ovat niin esteettisiä hoitoja antavat hoitajat, kuin tutkimukseen ja hoitoon osallistuvat erikoislääkärit.

Haluamme antaa jokaiselle ihmisille mahdollisuuden huolehtia ulkonäöstään ja terveydestään parhaalla mahdollisella tavalla. KC:sta löytyy niin miehille kuin naisille suunnattuja plastiikkakirurgian ja kauneuskirurgian palveluita.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!