Plastiikkakirurgia

KC Clinic on Tampereella toimiva esteettiseen hoitoon, plastiikkakirurgiaan ja kauneuskirurgiaan erikoistunut lääkäriasema.

Tilamme sijaitsee Tampereen keskustassa, rautatieaseman vieressä. Lisäksi plastiikkakirurgimme Heikki Kupi pitää myös vastaanottoa Helsingissä. Kaikki toimenpiteet suoritetaan Tampereen lääkäriasemallamme.

Tavallisimpia toimenpiteitä ovat ihomuutosten poistot, vammojen aiheuttamien muutosten kirurgiset hoidot sekä esteettiset toimenpiteet kasvojen ja vartalon alueella.

Lääkäriasemallamme Tampereella tuotetaan erittäin yksilöllistä ulkonäköön liittyvää hoitoa, jossa huomioidaan myös terveydelliset näkökulmat. Toiminta on kaikilta osin kokonaisvaltaista ja hoidot voidaan suunnitella kevyistä esteettisistä hoidoista aina vaativaan plastiikkakirurgiaan saakka. KC Clinic huomioi palveluissaan tämän päivän tarpeet ja hoidot toteutetaan jokaisen yksilölliset toiveet huomioiden.

Plastiikkakirurgimme Heikki Kupi on alan pitkäaikainen vaikuttaja. Kupi on toiminut päätoimisesti yksityispuolella esteettisen kirurgian parissa vuodesta 1999. Heikki Kupi on tuonut muun muassa radiofrekvenssijärjestelmän Suomen plastiikkakirurgiaan ja toimii myös menetelmän kouluttajana. Lääkäriasemallamme hoitoon osallistuvat alan ammattilaiset, joita ovat niin esteettisiä hoitoja antavat hoitajat, kuin tutkimukseen ja hoitoon osallistuvat erikoislääkärit.

Haluamme antaa jokaiselle ihmisille mahdollisuuden huolehtia ulkonäöstään ja terveydestään parhaalla mahdollisella tavalla. Klinikaltamme löytyy niin miehille kuin naisille suunnattuja plastiikkakirurgian ja kauneuskirurgian palveluita.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!