Vartalohoidoissa keskitymme tehokkaisiin hoitosarjoihin. Hoitosarja suunnitellaan vartalon eri ongelmiin ja ongelma–alueisiin. KC Clinicin vartalohoidot ovat myös toimenpiteitä tukevia, joita suosittelemme ottamaan ennen ja jälkeen vartalon alueen toimenpiteitä. Toimenpiteen rinnalla suoritettavat vartalonalueen hoidot tarjoamme asiakkaillemme edullisemmin. Toimenpiteitä tukevista hoidoista voit kysyä myös vastaanotto-ja kontrollikäyntien yhteydessä.

 

Lymfaterapia, vartalolle ja kasvoille

Kevyt käsin tehtävä pumppaava hieronta poistaa kuona-aineita ja turvotusta. Se aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Lymfaterapia vaikuttaa imunestekierron lisäksi verenkiertoon, ihmisen puolustusjärjestelmään, sileään lihaksistoon sekä vegetatiiviseen hermostoon. Lymfaterapia on erittäin rentouttavaa.

Hierontaa suositellaan mm. turvotusten ehkäisyyn ja leikkausten jälkihoidoksi turvotuksen vähentämiseen sekä nopeuttamaan arpien paranemista. Se sopii hyvin raskausajan arpien ennaltaehkäisyyn sekä turvotuksen poistoon. Lymfaterapia sopii erittäin hyvin akne-, rosacea-, ja couperosa-ihoille rauhoittamaan ärtynyttä ihoa, sekä lihassärkyjen hoitoon varsinkin, jos lihakset ovat arat eivätkä kestä tavallista hierontaa. Hieronta sopii nestekiertoa parantavan vaikutuksensa ansiosta tukevana hoitona laihdutuksen yhteydessä.

Kirurginen lymfaterapia

Kirurginen lymfa eroaa hiukan tavallisesta lymfasta. Kirurgista lymfaa tekevä hoitaja on käynyt siihen erikoiskoulutuksen, jolloin hoitaja tietää mille alueille ja millä voimakkuusasteella hierontaa voi toimenpiteen jälkeen tehdä. Kirurgista lymfaa tehdään heti toimenpiteen jälkeen aina ompeleiden poistoon saakka vaikka joka päivä tarvittaessa. Hoitoaika riippuu toimenpiteen laajuudesta, ja yleensä se on noin 30min.

Lymfaterapian sarjahoidot suunnitellaan yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Lymfahoitoja voi ottaa kertahoitona, suosittelemme kuitenkin sarjahoitoa jolla saadaan paremmat tulokset. Toimenpiteen yhteydessä suosittelemme lymfahoidot aloitettavaksi 1-2 viikkoa ennen leikkausta ja jatkavan lymfahoitoja vielä leikkauksen jälkeen 2-3 kertaa. Hoitoihin menee aikaa noin 30- 60min

Spa body vartalohoito

Spa body on rentouttava ja ihoa pehmittävä vartalohoito. Hoito alkaa virkistävällä sokerikuorinnalla, jonka jälkeen koko vartalolle tehdään itämainen hieronta.

Hoitoon voidaan yhdistää myös Spa kasvohoito, jolloin kokonaisuudesta saadaan oikein hemmotteleva.

 

Freeze-hoito

Uusinta teknologiaa hyödyntävä Freeze-hoito vartalon muokkaukseen, ihon kiinteytykseen ja selluliitin poistoon!

Freeze hoitaa tehokkaasti vartalon eri alueita.

Freeze-hoito tehoaa hyvin myös olkavarsien, vatsan, reisien ja polvien veltostuneeseen ihoon. Se sopii myös raskauden, laihdutuksen tai rasvaimun jälkeiseen ihon veltostumisen hoitoon sekä tehoaa selluliittiin, joka näkyy ns. appelsiini-ihona. Freeze-hoidolla on saavutettu hyviä tuloksia myös raskausarpien hoidossa.

Hoidossa radioaaltojen aikaansaama lämpövaikutus lisää ihon kollageenisäikeiden määrää ja parantaa näiden laatua, mikä auttaa ihoasi kestämään paremmin tuleviakin haasteita.

Rentouttavaa hoitoa

Hoidot ovat nopeita ja tehokkaita! Yksi hoitokerta kestää 10-60 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on hoitoja suositeltavaa ottaa 1-2 kertaa viikossa. Hoidot ovat turvallisia! Ne eivät vaadi jälkitoipumisaikaa tai etukäteisvalmisteluja, eivätkä aiheuta kipua tai särkyä.

Hoito alkaa hoidettavan ihoalueen puhdistuksella. Hoidon aikana hoitaja kuljettaa hoitoalueen mukaan valittua hoitopäätä iholla kevyesti, pienin pyörivin liikkein. Radiofrekvenssihoidolla ihoon johdettu energia lämmittää ihoa ja ihonalaista kudosta 2 cm:n syvyyteen asti. Rasvasolut lämpenevät ja kutistuvat sekä iho kiinteytyy. Hoito tuntuu rentouttavana hierontana ja miellyttävänä lämpönä. Hoidon jälkeen iholla on punoitusta joka laskee nopeasti.

Rentoutushetki vaikka kesken työpäivän!

 

Bodyshape-kavitaatiohoito

Kyseessä on ihonalaista rasvakudosta poistava ei-kirurginen hoitomenetelmä. BodyShape vartalonhoito perustuu matalataajuiseen ultraääneen, joka saadaan kohdennettua tarkasti ongelma-alueelle. Ultraäänipulssien energia kohdistuu noin 1,5 cm ihon alapuolelle rasvasoluihin rikkoen niitä vahingoittamatta verisuonia, hermoja tai ihoa. Käsitellyt rasvasolut poistuvat elimistöstä luonnollisen aineenvaihdunnan kautta pysyvästi. Järjestelmää on tehostettu vakuumijärjestelmällä, joka varmistaa oikean kudoskontaktin hoidon aikana, jotta kavitaatiohoidon teho ja kohdistus olisivat parhaat mahdolliset.

Kenelle?

Bodyshape sopii vaihtoehdoksi erityisesti niille, jotka eivät ole halukkaita perinteiseen rasvaimutoimenpiteeseen sen hintavuuden, tarvittavan sairausloman tai toipumisajan vuoksi. Pääsääntöisesti rasvaimun vaikutus on tehokkaampi, mutta toki riskit suuremmat. Kavitaation avulla pääset eroon sellutiitista ja rasvakertymistä. Keho poistaa hajitetut rasvasolut normaalin aineenvaihdunan mukana.

Ennen hoidon aloitusta kartoitetaan asiakkaan terveydentila ja laaditaan hoitosuunnitelma hoitojaksoa varten. Hoitaja suorittaa kehonulkopuoliset mittaukset ja ottaa valokuvat lähtötilanteesta ennen ensimmäistä hoitokertaa. Hoitosarja on tyypillisesti lähtötilanteesta, kohteista ja niiden määrästä riippuen on noin 3-6 kertaa. Hoitojakson jälkeen hoitaja suorittaa kontrollimittaukset ja ottaa hoidon jälkeiset kontrollikuvat.

Bodyshape-vartalonhoito mahdollistaa välittömät ja pitkäkestoiset tieteellisesti todistetut tulokset ja hoidettavan alueen ympärysmitta vähenee 2- 6cm suurimmalla osalla hoidettavista jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan, kun hoito yhdistetään terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito on kivutonta ja miellyttävää. Hoito ei jätä pysyviä jälkiä ihoon, eikä vaadi toipumisaikaa tai sairaslomaa.

Mitä alueita voidaan hoitaa?

  • vatsan aluetta
  • sisä- tai ulkoreisiä
  • jenkkakahvoja eli kylkien rasvakertymiä
  • lantion alueetta
  • pakaroita

Bodyshape -kavitaatiohoidon yhdistäminen: RF-lämpötiivistys (erityisesti jos iholöysyyttä tai selluliittia hoitoalueella), rasvaimu (ennen ja jälkeen rasvaimun tasoittamaan ja täydentämään tulosta), vatsan muotoilu (abdominoplastia), muuta vartalon ja raajojen alueen muotoilevat toimenpiteet.

 

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on erilaisista otteista muodostunut yksilöllinen kokonaisuus, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan aina huomioon. Hieronta vaikuttaa ihmiseen kokonaisvaltaisesti – kosketus, fyysinen konkreettinen hoitaminen ja hierojan läsnäolo vaikuttaa hoitotulokseen merkittävästi.

Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein (sivelyin, hankauksin, puserteluin, täristyksin ja erilaisin taputuksin) aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy, ihon joustavuus paranee ja kudoksen uusiutuminen tehostuu.

 

Jalkahoito

KC:n Perinteinen jalkahoito

Sis. jalkojen kylvetys, kynsien hoito, kovettumien poisti, hoitovoiteen levitys. (Mahdollisuus pidempään jalkojen hierontaan lisähinnasta.)

Käytämme jalkojamme päivittäin ja siksi jalkamme tarvitsevatkin erityistä huolenpitoa. Jaloista huolehtiminen on tärkeää, koska jalkojen kunto heijastuu koko kehon terveydentilaan. Oman kotihoidon lisäksi jalkojen säännöllinen hoitolahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä.

KC:n Spa jalkahoito

Sis. kylvetys, kuorinta, jalkojen siistiminen ja hieronta

Säännöllisellä jalkahoidolla saat myös kauniimmat jalat. Etenkin kesäaikaan paljaat jalat ovat paljon näkyvillä, ja jalkojen hoito korostuu. Jalkahoito olisikin hyvä ottaa osaksi säännöllistä hemmottelu- ja rentoutumishetkeä arjen kiireiden keskellä . Tällä kauneudenhoitorutiinilla painavat jalat sekä mieli kevenee.

Hoidamme vain terveitä jalkoja!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!