Tehokkaat hoidot vartalolle

Vartalohoidoissa keskitymme tehokkaisiin hoitosarjoihin. Hoitosarja suunnitellaan vartalon eri ongelmiin ja ongelma–alueisiin. KC Clinicin vartalohoidot ovat myös toimenpiteitä tukevia, joita suosittelemme ottamaan ennen ja jälkeen vartalon alueen toimenpiteitä. Toimenpiteen rinnalla suoritettavat vartalonalueen hoidot tarjoamme asiakkaillemme edullisemmin. Toimenpiteitä tukevista hoidoista voit kysyä myös vastaanotto-ja kontrollikäyntien yhteydessä.
 

Lymfaterapia vartalolle ja kasvoille

Kevyt käsin tehtävä pumppaava hieronta poistaa kuona-aineita ja turvotusta. Se aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Lymfaterapia vaikuttaa imunestekierron lisäksi verenkiertoon, ihmisen puolustusjärjestelmään, sileään lihaksistoon sekä vegetatiiviseen hermostoon. Lymfaterapia on tehokkuutensa lisäksi erittäin rentouttavaa.

Hierontaa suositellaan mm. turvotuksen ehkäisyyn ja leikkausten jälkihoidoksi turvotuksen vähentämiseen sekä nopeuttamaan arpien paranemista. Se sopii hyvin raskausajan arpien ennaltaehkäisyyn sekä turvotuksen poistoon. Lymfaterapia sopii erittäin hyvin akne-, rosacea-, ja couperosa-ihoille rauhoittamaan ärtynyttä ihoa, sekä lihassärkyjen hoitoon varsinkin, jos lihakset ovat arat eivätkä kestä tavallista hierontaa. Hieronta sopii nestekiertoa parantavan vaikutuksensa ansiosta tukevana hoitona laihdutuksen yhteydessä.

Kirurginen lymfraterapia

Kirurginen lymfaterapia eroaa hiukan tavallisesta lymfasta. Kirurgista lymfaa tekevä hoitaja on käynyt siihen vaativan erikoiskoulutuksen, jolloin hoitaja tietää mille alueille ja millä voimakkuusasteella hierontaa voi toimenpiteen jälkeen tehdä. Kirurgista lymfaa tehdään heti toimenpiteen jälkeen aina ompeleiden poistoon saakka vaikka joka päivä tarvittaessa. Hoitoaika riippuu toimenpiteen laajuudesta, ja yleensä se on noin 30min.

Lymfaterapian sarjahoidot suunnitellaan yksilöllisesti tarpeen mukaan

Lymfahoitoja voi ottaa kertahoitona, suosittelemme kuitenkin sarjahoitoa jolla saadaan paremmat tulokset. Toimenpiteen yhteydessä suosittelemme lymfahoidot aloitettavaksi 1-2 viikkoa ennen leikkausta ja jatkavan lymfahoitoja vielä leikkauksen jälkeen 2-3 kertaa. Hoitoihin menee aikaa noin 30- 60min

 

Venus Freeze™

Uusinta teknologiaa hyödyntävä Venus Freeze™ vartalon muokkaukseen, ihon kiinteytykseen ja selluliitin poistoon.

Venus Freeze™ tehoaa hyvin myös olkavarsien, vatsan, reisien ja polvien veltostuneeseen ihoon. Se sopii myös raskauden, laihdutuksen tai rasvaimun jälkeiseen ihon veltostumisen hoitoon sekä tehoaa selluliittiin, joka näkyy ns. appelsiini-ihona. Venus Freeze™ hoidon avulla on saavutettu hyviä tuloksia myös raskausarpien hoidossa.

Hoidossa radioaaltojen aikaansaama lämpövaikutus lisää ihon kollageenisäikeiden määrää ja parantaa näiden laatua, joka auttaa ihoa kestämään paremmin tuleviakin haasteita.

Rentouttavaa hoitoa

Venus Freeze™ hoidot ovat nopeita ja tehokkaita. Yksi hoitokerta kestää 10-60 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa ottaa 1-2 hoitokertaa viikossa. Hoidot ovat turvallisia. Ne eivät myöskään vaadi jälkitoipumisaikaa tai etukäteisvalmisteluja, eivätkä aiheuta kipua tai särkyä.

Hoito alkaa hoidettavan ihoalueen puhdistuksella. Hoidon aikana hoitaja kuljettaa hoitoalueen mukaan valittua hoitopäätä iholla kevyesti, pienin pyörivin liikkein. Radiofrekvenssihoidolla ihoon johdettu energia lämmittää ihoa ja ihonalaista kudosta 2 cm:n syvyyteen asti. Rasvasolut lämpenevät ja kutistuvat sekä iho kiinteytyy. Hoito tuntuu rentouttavana hierontana ja miellyttävänä lämpönä. Hoidon jälkeen iholla on punoitusta, joka laskee nopeasti.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!