Kestopigmentointi

KC Clinic – kulmien ja silmärajauksien kestopigmentointi laadukkaasti alan ammattilaiselta Tampereella. Huolellisella suunnittelulla kaunis lopputulos!

Pigmentoinneissa lähdetään liikkeelle huolellisesta suunnittelutyöstä.
Ensin keskustellaan väreistä ja toiveista, jonka jälkeen pigmentointi värejä lähdetään testaamaan iholle ja valitaan mieluisin väri. Kun päätös väristä on tehty, jatketaan suunnittelua ja lähdetään kynällä mallintamaan kulman muotoa ja mallia iholle. Kun sopiva malli ja tyyli löytyvät, aloitetaan varsinainen tekeminen.

Kenelle?

 • haluat olla huolitellun näköinen koko ajan, jopa aamulla heti herätessäsi
 • olet kyllästynyt esim. rajaustesi leviämiseen ja häviämiseen päivän aikana​
 • urheilet ja haluat olla huoliteltu myös urheillessasi
 • kärsit huonosta lähinäöstä ja ehostaminen on hankalaa
 • kaipaat kulmiisi nuorentavan muodon tai täydennystä karvattomiin kohtiin

3D tekniikassa jäljitellään asiakkaan omia kulmakarvoja sekä niiden kasvusuuntaa.

3D tekniikalla voidaan tuuheuttaa omia kulmakarvoja, korjata muotoa, tummentaa haalistuneita tai muutoin liian vaaleita kulmakarvoja.

3D tekniikalla saadaan luonnolliset ja kauniit kulmat myös heille, joilla ei ole kulmakarvoja ollenkaan. Kulmakarvat piirretään karva kerrallaan.

 

Softap kestopigmentointi

Tekniikka:

Kestopigmentointi tehdään ”kynillä”, joihin on kiinnitetty useita ohuita neuloja. Neulat kastetaan haluttuun väriin ja väri siirretään manuaalisesti asiakkaan haluaman lopputuloksen saamiseksi. Kestoaika on 2 – 5 vuotta henkilöstä riippuen.

SofTap®-tekniikka on rekisteröity tavaramerkki. Ainoastaan koulutuksen käyneet henkilöt saavat käyttää tätä tekniikkaa. Se on hyvin kontrolloitu, hellävarainen ja turvallinen tekniikka. Pigmentointi SofTap® tekniikalla toteutettuna ei ole kivulias.

Miksi SofTap®-tekniikka?

Yksinkertaisesti siksi, että se on hellävaraisin ja luonnollisimman lopputuloksen saavuttava tekniikka! Lopputulos on halutessa luonnollisen ja pehmeän näköinen.

 

Silmienrajaus

Silmienrajaus tehdään koneellisesti ohuella neulalla. Rajauksen suunnittelussa otetaan huomioon halutaanko siltä näyttävyyttä vai luonnollista ja ohutta rajausta. Ripsiraja puudutetaan huolellisesti voidepuudutuksella ennen aloittamista ja tekemisen aikana lisätään puudute geeliä, jotta pigmentointi olisi mahdollisimman kivutonta. Silmien alueella voi esiintyä 1-2 pv. pientä turvotusta ja meikkiä/ripsiväriä ei saisi käyttää silmäluomilla ensimmäiseen viikkoon, jotta iho saa rauhassa parantua.

Kestopigmentointimme sisältävät aina kaksi pigmentointi kertaa. Toinen pigmentointi tehdään noin 4-6 vk. ensimmäisestä kerrasta. Uusinta kerta varmistaa värin tasaisuuden ja toisella kerralla voidaan tehdä vielä viimeistelyjä esim. muotoon.

Kontraindikaatiot pigmentoinnille

 • akuutit sairaudet
 • tulehdukset
 • flunssat
 • hemofilia
 • aknelääkitys
 • raskaus (hormonaaliset muutokset voivat muuttaa väriä)
 • puuduteaine allergia

Omega tuotteet on hyvä jättää pois noin 2-4 vk. ennen pigmentointia.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!