Happokuorinnat

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen menetelmä eri iho-ongelmien hoidossa.
Kuorinta valitaan aina ihon tarpeen tai ongelman mukaan. Yksittäisellä hoidolla voidaan kirkastaa ja tasoittaa ihoa, mutta sarjahoidolla saadaan vaikutettua ihon uusiutumiseen ja tasoittumiseen parhaiten.

Kemiallisilla kuorinnoilla voidaan hoitaa:

 • juonteita ja ryppyjä
 • ihon epätasaisuuksia ja aknearpia
 • aknea, rosaceaa ja atooppista ihottumaa
 • ihon liikapigmentointia ja auringon aiheuttamia vaurioita
 • suuria ihohuokosia ja ihon epäpuhtauksia
 • anti-age hoitona veltostunutta ihoa

Kemiallisen kuorinnan vasta-aiheet:

 • aktiivinen huuliherpes
 • aknelääkitys
 • Roaccuttan; ei kuorintoja 6 kuukauteen lääkekuurin jälkeen
 • tetrasykliinilääkitys vaatii lääkärin konsultaation
 • raskaus

Kemialliset kuorinnat koostuvat erilaisista hapoista kuten maitohaposta, salisyylihaposta, glykolihaposta. Kemiallisen kuorinnan sarjahoito aloitetaan yleensä miedoimmalla hapolla, mikäli aiempaa kokemusta kuorinta hoidoista ei ole, tämä myös toimii valmistelevana hoitona tuleville hoidoille. Sarjan edetessä valitaan vahvempia happoja, riippuen ihon kunnosta ja hoidon tavoitteesta. Kuorinnan jälkeen iholle laitetaan viilentävä ja kosteuttava naamio, joka nopeuttaa ihon paranemista.

Muutoksia ihossa alkaa nähdä heti ensimmäisen hoidon jälkeen ihon kirkastumisena. Parhaimmat tulokset saavutetaan muutamien päivien ja viikkojen aikana. Kuorinta stimuloi ihon omaa uusiutumisprosessia, jonka seurauksena iho tasoittuu, epäpuhtaudet vähenevät, ihon kimmoisuus ja värimuutokset tasoittuvat.

Kuorinnat voidaan tehdä kertahoitona, (esimerkiksi Freeze anti age-hoidon yhteydessä) jolloin kuorinta on kirkastava, puhdistava ja heleyttävä. Suositus kuitenkin on 4-6 hoitokertaa 2-4 viikon välein.

 

Retinolikuorinta

ProSystem Retinol Peel on erittäin tehokas retinolikuorinta, joka on tarkoitettu ammattilaisten käyttöön hoitolassa.

Edistynyt koostumus sisältää kolme prosenttia retinolia sekä Aminofil -johdannaista ja NeoCitriate -ainesosaa (NeoStrata Retinol Boosting Comlex) jotka yhdessä kuorivat ja parantavat ihon rakennetta, hehkua, jäntevyyttä ja sävyä. Kuorinta luokitellaan pinnalliseksi, palautumisaika on lyhyt, ja se sopii useimmille ihotyypeille. Voidaan käyttää myös epäpuhtaalle tai akneen taipuvaiselle iholle. Kuorinta näkyy noin 2-4 päivän kuluttua kuorinta-aineen levityksestä.

 

pHformula

Innovatiivinen pinnoitusprosessi luo iholle tuoreen ja toimivan pintakerroksen.

Katso videolla hoidon kulku tästä ja ihastu

pH-formula pohjautuu voimakkaasti happoihin, perinteisistä kuorintahoidoista poiketen sen ydinajatus on ihon jälleenrakennus, eli ihon pinnoitus. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineyhdisteen (PH-DVC) ansiosta. Kyseinen aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilman kuorintahoidoissa usein ilmeneviä haittavaikutuksia.

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen ihonhoitosarja, joka perustuu ihoa uudelleen rakentavaan lääketieteeseen. Hyödyntämällä lääketieteen hoitometodeja ja muokkaamalla niitä kauneudenhoitoalan ammattilaisille soveltuviksi työvälineiksi, voimme saavuttaa sellaista mikä aikaisemmin on ollut mahdotonta.

Hoitomenetelmät aktivoivat ihosolujen uudistumista ja kun voimakas kuorintaefekti jää pois, tehokkaiden happoyhdistelmien käyttö on mahdollista ilman perinteisten happohoitojen ärsytysreaktioita.

pHformula sarjassa on eriasteisia hoitolinjoja hellävaraisista pinnoituksista aina lääkäritasoisiin (MD) saakka. Ihonhoidonammattilaisemme tekevät sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman ihon tarpeidesi mukaan.

MD tason pinnoitus hoidot KC Clinicillä ensimmäisenä Suomessa.

Mitä voidaan hoitaa?

 • Ikääntyminen
 • pigmentoituminen
 • akne/epäpuhtaudet
 • kuivuus
 • arvet
 • krooninen punoitus (rosacea)

 

pHformula pinnoitushoidot:

C.R. Herkälle iholle

Pinnoitushoito ärtyneelle, herkälle tai rosaceaan taipuvaiselle iholle, jolla edistetään ihon bakteerikannan tasapainottumista ja samalla parannetaan ihon omaa vastustuskykyä. Hoidossa tarkkaan valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja rauhoittavat tulehdusta.

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, pinnoituksen, erikoisnaamion ja kosteutuksen

A.G.E. Ikääntyvälle iholle

Pinnoitushoito aikuiselle ikääntyvälle iholle, joka uudistaa ja eheyttää ihoa sekä korjaa ihon toimintahäiriöitä. Hoidossa stimuloidaan kollageenin tuotantoa ihossa sekä silotetaan pinnallisia valovanhenemisesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Samalla ihon elastiinisäikeet elpyvät ja iho saa kosteutta.

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, herkkyystestin, ihon pinnoituksen sekä kosteutuksen.

V.I.T.A.C Kuivalle ja elottomalle iholle

Pinnoitushoito kuivalle ja elottomalle iholle. Hoito sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka parantaa ihosolujen aineenvaihduntaa sekä kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Hoito edistää kollageenin tuotantoa parantaen ihon palautumiskykyä sekä stimuloiden pintaverenkiertoa. Hoito sopii raskaana oleville.

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, herkkyystestin, hartiahieronnan, C-vitamiinitiivisteen ja kosteutuksen.

A.C.N.E. Akneiholle

Pinnoitushoito tukkoiselle, rasvaiselle ja akneiholle, jolla on kevyt kuoriva vaikutus ihoon. Hoidossa käytetään aktiiviaineita , jotka imeytyvät hitaasti ihoon vähentäen ja estäen mikrobien kasvamista ja leviämistä ihohuokosessa, mutta samalla kosteuttaen sitä.

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, herkkyystestin, ihon pinnoituksen sekä kosteutuksen.

M.E.L.A. Pigmentoituneelle iholle ja aknearville

Pinnoitushoito pigmentoituneelle iholle ja aknearville, jolla on antioksidanttinen vaikutus. Hoidolla ehkäistään tyrosinaasientsyymin toimintaa melanosyyteissä ja samalla estetään ihon veltostumista sekä hiusverisuonten laajentumista.

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, herkkyystestin, ihon pinnoituksen sekä kosteutuksen.

M.E.S.O.

Mesopinnoitus™ hoito on suunniteltu luomaan mikroskooppisia kanavia M.E.S.O. glow laitteen avulla, joka stimuloi luonnollisia suojausmekanismeja korjaamaan ja tuottamaan kollageenia ja proteiineja hoidetulle alueelle.

pHformula aktiivituotteita käytetään iholle hoidon jälkeen tehokkaan imeytymisen ja erinomaisen stimulaation takaamiseksi. Tämä johtaa ihon paksuuden lisääntymiseen, pinnallisten arpien tasoittumiseen, raskausarpien vähenemiseen ja juonteiden häviämiseen.

Ihanteellinen hoitamaan:

 • Juonteita
 • Ryppyjä
 • Raskausarpia

Hoitoihin voidaan yhdistää myös peeloff erikoisnaamio, mikäli iho kaipaa enemmän kosteutusta tai rauhoitusta. Naamion hinta hoidon yhteydessä 20€.

Hoidot suunnitellaan ihon tarpeen ja kunnon mukaan. Hoitosarja voi pitää sisällään erilaisten hoitojen yhdistelmiä (esimerkkinä anti-age ja rauhoitus tai acne ja pigmenttihoito).

Sarja suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja ihonhoidon asiantuntijan suositusten pohjalta.

 

TCA kuorinta:

Voimakas ihon pintaa uudistava, ihon väriä ja arpia tasoittava hoito. TCA voidaan tehdä herkällekkin iholle. Iho toipuu TCA-kuorinnasta viikon kuluessa. Toipumisaikana vanha iho hilseilee pois. TCA kuorinnalla kuoritaan pigmenttimuutoksia (maksaläiskät), pintakuivaa ja auringon vaurioittamaa ihoa, aknearpia ja sitä tehdään myös nuorennushoitona.

TCA- kuorintaan sisältyy kaksi hoitokertaa n. kk välein ja upeat kotihoitotuotteet (arvo 200€).

Ihoa tulee suojata hyvin auringolta 1kk TCA-kuorinnan jälkeen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!