Kasvohoidot ja kosmetologimme

Valikoimassamme on monipuolisia ja tehokkaita medikaalisia kasvohoitoja, jotka perustuvat uusimpiin tutkimuksiin ja tulokselliseen hoitoon. Kosmetologimme ovat koulutettuja ihonhoidon ammattilaisia, jotka suunnittelevat hoidot aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen tai iho-ongelman mukaan.

Kosmetologimme toimii yhteistyössä plastiikkakirurgisen tiimimme kanssa.

Happokuorinnat

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen menetelmä eri iho-ongelmien hoidossa. Kuorinta valitaan aina ihon tarpeen tai ongelman mukaan. Yksittäisellä hoidolla voidaan kirkastaa ja tasoittaa ihoa, mutta sarjahoidolla saadaan vaikutettua ihon uusiutumiseen ja tasoittumiseen parhaiten.

Kemiallisilla kuorinnoilla voidaan hoitaa:

 • juonteita ja ryppyjä
 • ihon epätasaisuuksia ja aknearpia
 • aknea, rosaceaa ja atooppista ihottumaa
 • ihon liikapigmentointia ja auringon aiheuttamia vaurioita
 • suuria ihohuokosia ja ihon epäpuhtauksia
 • anti-age hoitona veltostunutta ihoa

Kemiallisen kuorinnan vasta-aiheet:

 • aktiivinen huuliherpes
 • aknelääkitys
 • Roaccuttan; ei kuorintoja 6 kuukauteen lääkekuurin jälkeen
 • tetrasykliinilääkitys vaatii lääkärin konsultaation
 • raskaus

Kemialliset kuorinnat koostuvat erilaisista hapoista kuten maitohaposta, salisyylihaposta, glykolihaposta. Kemiallisen kuorinnan sarjahoito aloitetaan yleensä miedoimmalla hapolla, mikäli aiempaa kokemusta kuorintahoidoista ei ole, tämä myös toimii valmistelevana hoitona tuleville hoidoille. Sarjan edetessä valitaan vahvempia happoja, riippuen ihon kunnosta ja hoidon tavoitteesta. Kuorinnan jälkeen iholle laitetaan viilentävä ja kosteuttava naamio, joka nopeuttaa ihon paranemista.

Muutoksia ihossa alkaa näkyä heti ensimmäisen hoidon jälkeen ihon kirkastumisena. Parhaimmat tulokset saavutetaan muutamien päivien ja viikkojen aikana. Kuorinta stimuloi ihon omaa uusiutumisprosessia, jonka seurauksena iho tasoittuu, epäpuhtaudet vähenevät ja ihon kimmoisuus sekä värimuutokset tasoittuvat.

Kuorinnat voidaan tehdä kertahoitona, jolloin kuorinta on kirkastava, puhdistava ja heleyttävä. Suositus kuitenkin on 4-6 hoitokertaa 2-4 viikon välein.

Aknehoidot

Akne on yleinen ihosairaus, joka on pääasiassa teini-ikäisten tauti, mutta sitä esiintyy myös aikuisilla. Kohdealueina ovat tavallisimmin kasvot, selkä, hartiat ja rinta.

Syyt akneen voivat olla perinnöllisiä tai hormonaalisia. Aknen voivat aiheuttaa myös psyykkiset syyt. Akne ilmenee ihossa näppylöinä, mustapäinä, valkopäinä ja vaikeimmissa tapauksissa tulehtuneina onteloina ja arpimuodostumina. Häiriö voi olla lievä ja kestää vain lyhyemmän aikaa tai se voi olla vaikea ja pitkäaikainen. Vaikeimmissa tapauksissa yläruumiin ja kasvojen iho saattaa vaurioitua pahasti ja muodostaa pysyviä arpia. Tämän vuoksi on tärkeää, että hoito aloitetaan jo ensioireiden ilmaantuessa.

Aknen hoito

Aknen hoito on aina yksilöllistä riippuen aknen tasosta. Aknen hoito vaatii pitkäjänteistä, säännöllistä ja suunnitelmallista hoitoa. Aknen hoidossa lääkärin ja kosmetologin yhteistyö on tärkeää. Vaikean aknen hoito kuuluu lääkärille ja lääkehoitoa on hyvä täydentää kosmetologin hoidoilla lääkärin ohjeiden mukaisesti. Jos akne on arpeuttanut ihoa, vahinkoja voidaan yrittää korjata lääketieteellisin sekä kirurgisin keinoin.

Aknen hoitoon on olemassa tehokkaita ihonhoitotuotteita kotihoitoon. Lääkärin lääkemääräyksellä saa tehokkaampia reseptilääkkeitä, tablettimuotoisia antibiootteja ja paikallishoitoja.

Aknen jälkihoito

Aknen parantumisen jälkeen jälkihoito on erittäin tärkeää. Jälkihoidossa tulee kiinnittää huomio talinerityksen normalisoitumiseen, ihon kosteutukseen ja vahvistukseen, ihon rauhoittaminen on myös ensisijaista. Mahdollisten arpien hoitoon on mm. erilaisia kuorintoja.

Hemmottelu ja yhdistelmähoidot:

Olemme koonneet erilaisia tehokkaita kasvohoitoja ja kasvohoitopaketteja, jotka sisältävät yhden tai useamman hoidon samalla kertaa. Valikoimastamme löytyvät myös hemmotteluhoidot itselle tai vaikkapa lahjaksi läheiselle.

Protonpen mikro- ja nanoneulaus

PROTONPEN ja mikroneulat (kollageeni-induktioterapia) käytetään protokollissa transdermaalisten liuosten kanssa,
jotka toimivat synergistisesti kehon luonnollisen parantumisprosessin stimuloimiseksi, lisäämällä kollageenia ja
elastiinia ihon nuorentamiseen ja tuotteiden ihoon imeytymisen edistämiseksi. Tämä menettely on tehokas ihon
veltostumiseen, ohenevalle iholle, juonteille, UV-vaurioille, hyperpigmentaatioon, akneen, laajentuneille huokosille
ja arville. 12 ruostumattomasta teräksestä valmistettua mikroneulaa voidaan säätää eri syvyyksiin, epidermiksestä
dermikseen.

Nanoneuloja käytetään protokollissa ihon happopinnoitusratkaisujen kanssa. Nanoneulaustekniikka on innovatiivinen,
ei-invasiivinen, transdermaalinen järjestelmä, joka on suunniteltu uudelleenrakentamaan ja nuorentamaan ihoa
aikaansaaden optimaalisia tuloksia iho-ongelmissa kuten epätasainen ihonsävy ja rakenne, liiallinen pigmentti,
arpeutuminen ja joustavuuden menetys. 108 silikonista harjamaista kartiota hoitavat ihon ylintä kerrosta,
ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä 97%. Ihanteellinen myös herkillä alueilla työskentelyyn, kuten silmien-
ja huultenympärykset.

Lisää hoitosi yhteyteen:

+ Kulmien ja ripsien värjäys

Exuviance –hoito

Kolmivaikutteinen papaijaentsyymi-, AHA- ja mikrokide kuorintahoito Oxygen happinaamiolla.
Hoito tehdään koko dekoltee alueelta aina otsaan asti. Hoito suoritetaan hierovin ja syvärentouttavin liikkein. Todellinen rentoutus ja tehokkuus samassa hoidossa.

Sopii jokaiselle, kaikki ihotyypille, miehille ja naisille sekä nuorille ja varttuneemmille! Sopii erityisen hyvin ennen juhlia tasoittamaan ihoa tai arkiseen ihon piristykseen ja kosteutukseen.

Sopii kauneushoitolan hoitojen yhteyteen lisänä tai pistoshoitojen jälkeen rauhoittamaan ja rentouttamaan.

KC Beauty Tehohoito

Alkupuhdistus, Freeze RF kasvot, hedelmähappokuorinta, kulmien muotoilu ja naamio/hoitovoiteet.

Freeze on tehokas anti-age hoito. Hoidossa radioaaltojen aikaansaama lämpövaikutus lisää ihon kollageenisäikeiden määrää ja parantaa näiden laatua, mikä auttaa ihoasi kestämään paremmin tuleviakin haasteita.

Ihon pinnallinen hedelmähappokuorinta kuorii kevyesti ihon ylimmän kerroksen, (epidermis). Pinnallinen kuorinta tehdään esimerkiksi maitohapolla, glykolihapolla ja/tai salisyylihapolla. Käytettävä happo ja sen vahvuus valitaan asiakkaan ihon mukaisesti.

Pre -ja postoperatiiviset hoidot

Pre- ja postoperatiiviset hoidot ovat suunniteltu aina henkilökohtaisesti ja yhteistyössä lääkärin kanssa. Hoidot ovat tarkoitettu toimenpidettä tukeviksi hoidoksi ennen toimenpidettä ja toimenpiteen jälkeen. Hoidot koostuvat usein tehokkaasta sarjahoidosta tai hoitoyhdistelmistä. Haluamme palvella monipuolisesti ja laajasti kiinnittäen aina huomion kotihoidosta toimenpiteeseen asti parhaan mahdollisen ja kestävän lopputuloksen saamiseksi.

Lymfaterapia eli lymfahoito

Lymfaterapia eli lymfahoito on kevyt käsin sekä laitteella tehtävä hieronta, jonka avulla elimistöstä voidaan poistaa turvotusta ja kuona-aineita sekä parannetaan imunesteen eli lymfan virtausta vartalossa. Lisäksi lymfahoito tehostaa soluaineenvaihduntaa. Lymfahoitoa suositellaan erityisesti leikkauspotilaille, mutta lymfa on hyvä hoitomuoto myös liiallisesta nesteestä ja turvotuksesta kärsiville.
Lymfaterapia vaikuttaa imunestekierron lisäksi myös verenkiertoon ja elimistön immuniteettijärjestelmään. Se vähentää turvotusta, lievittää kipua ja rentouttaa tehokkaasti. Sen on havaittu vaikuttavan myös suoliston toimintaan sekä ruoansulatukseen.
Lymfahoito suositellaan leikkauspotilaillemme sarjahoitona ennen ja jälkeen toimenpiteen. Tarvittaessa lymfassa voi käydä useamminkin, mikäli on taipuvainen turvotukseen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!