Dermaplaning

Tehokas kasvojen kuorintahoito.
Hoito on täydellinen vaihtoehto kirkastukseen esimerkiksi ennen juhlia tai tärkeää tapahtumaa. Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ja meikki levittyy kauniisti kuoritulle iholle.

MITEN HOITO TEHDÄÄN?
Hoito tehdään kirurgiseen käyttöön soveltuvalla kertakäyttöisellä steriiliveitsellä. Hentoisen paineen avulla terä kuorii hallitusti iholta vaalean velluskarvan (vauvakarvan) sekä epidermiksen uloimman kuolleen pintasolukon. Hoito on turvallinen ja kivuton ihonhoidon ammattilaisen tekemänä. Parhaaseen lopputulokseen päästäksesi suosittelemme noin viikkoa ennen DermaPlaning käyntiä varaamaan kemiallisen kuorinnan.

KENELLE HOITO SOPII?
Lähes kaikki voivat hyötyä tästä ihon pintakerroksen kuorinnasta. Kysy hoitajaltasi tarkempia tietoja, kuinka tästä hoidosta saadaan hyötyä sinun ihollesi. Hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja, joten hoito sopii myös herkälle iholle.
Hoitoa ei suositella, mikäli iholla on tulehdusta tai aktiivinen akne. DermaPlaning hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle.

KUINKA USEIN HOIDOSSA VOI KÄYDÄ?
DermaPlaning voidaan tehdä noin kerran kuukaudessa. Hoito voidaan yhdistää myös muihin ihoa uudistaviin hoitoihin, jolloin tällä voi olla vaikutusta hoitoväliin. Alle 3 viikon hoitoväliä ei suositella. Ihon luonnollinen uusiutuminen pohjan kantasolujen jakautumisesta ihon pinnalla tapahtuvaan hilseilyyn kestää henkilön iästä ja elinympäristöstä sekä –tavoista riippuen noin 28-35 vuorokautta. Tästä syystä ei ole kannattavaa tehdä hoitoa liian usein. Mikäli halutaan vaikuttaa juonteisiin tai syvempiin ihon rakenteisiin, ei hoitoväliä kannata päästää kuitenkaan liian pitkäksi. Hoitajasi osaa kertoa millainen hoitoväli on juuri sinulle ja ihollesi sekä tavoitteillesi sopivin.

KASVAVATKO KARVAT TAKAISIN PAKSUMPINA JA TUMMEMPINA?
Usein herää kysymys: Kasvavatko ihokarvat tummempina tai paksumpina takaisin DermaPlaning hoidon jälkeen. Vastaus tähän on ei, eivät kasva. Velluskarva eli ihon pinnalla oleva nukkamainen karva kasvaa takaisin samanlaisena. Karva ei muutu vahvemmaksi tai tummemmaksi kuten monet pelkäävät. Velluskarvan tarkoitus on suojata ihoa ja toimia lämmöneristeenä, tähän tehtävään se kasvaa normaalisti takaisin noin neljässä viikossa.

ONKO HOIDOSSA RISKEJÄ?
DermaPlaning hoito on kivuton ja turvallinen hoitomuoto kokeneen ja koulutetun ammattilaisen tekemänä. Käytetty veitsi on kirurgisen terävä, joten verenvuoto on mahdollista, joskin hyvin harvinaista ja määrältään vastaavaa kuin parranajossa. Muistathan kertoa terveydentilastasi kaiken tarpeellisen rehellisesti hoitajallesi sekä ilmoittaa kaikki allergiasi ja yliherkkyytesi. Näin hoidon tekijä pystyy huomioimaan kaikki sinun erityistarpeesi hoidossa.

VALMISTAUTUMINEN JA JÄLKIHOITO
DermaPlaning hoito ei vaadi erityistä valmistautumista. Saapuessasi ensimmäiseen hoitoon yhdessä hoitajan kanssa käydään läpi tavoitteet sekä terveydentilasi ja muut hoidon soveltamiseen vaikuttavat tekijät. Teette yhdessä sinulle ja tavoitteillesi sopivan hoitosuunnitelman.
Toipumisaikaa ei tarvita. DermaPlaning hoidon jälkeen voit heti jatkaa arkeasi normaalisti. Mikäli sinulle on tehty yhdistelmähoito, voi tämä vaikuttaa mahdolliseen toipumiseen tai jälkihoitoon.
Iho on hyvä suojata korkealla SPF suojakertoimella ja turvata ihon riittävä kosteutus ja ravinnon saanti hyvillä kotihoitotuotteilla. Ammattilainen ohjaa oikean ihotyypin mukaisen kotihoidon DermaPlaning hoidon päätteeksi. Hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisemmin ja käytetyt hoitotuotteet (lääkeaineet ja kosmetiikka) pääsevät imeytymään paremmin ihoon, kun pinnalla ei ole fyysisenä esteenä tiivistä kuolleen solukon muuria.

YHDISTELMÄHOIDOT
Dermaplanning voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin sekä laitehoitoihin. Yhdessä esimerkiksi kevyen happokuorinnan, mikroneulauksen sekä kasvojen alueen lymfan ja LED valohoidon kanssa saadaan uskomattomalta tuntuvia tuloksia iholle. Meiltä löydät täydellisen paketin omiin tarpeisiisi. Valitse valmis paketti tai räätälöi se yhdessä hoitajasi kanssa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!