Itsetuntemuksen kautta painonhallintaan

MUODON VUOKSI® -painonhallintaohjelma

MUODON VUOKSI® -painonhallintaohjelma on uudentyyppinen menetelmäkokonaisuus, jonka avulla löydät keinoja hallita painoasi, rohkaistut rakastamaan kehoasi ja tunnistat oman elämäsi vahvuudet ja heikkoudet. Muodon vuoksi -painonhallintamenetelmä-ohjelman avulla pääset eteenpäin oman kehosi hyväksymisessä, saat ravinnosta ja lisäravinteista asianmukaista tietoa ja alat tehdä elämänmuutoksia, jotka johtavat painonpudotukseen ja tuovat merkityksellisyyttä arkeesi ja ihmissuhteisiisi. Muodon vuoksi -painon-hallintaohjelma ei siis ole laihdutusryhmä sanan perinteisessä merkityksessä.

MUODON VUOKSI® -painonhallintaohjelma valmistaa sinua toimimaan muutosmyönteisesti ja antaa sinulle välineitä toteuttaa välillä hankalaltakin tuntuvaa muutosta.

Mitä tapahtuu, jos noudatat ohjelmaa?

MUODON VUOKSI® -painonhallintaohjelma kuljettaa kehosi rasvaprosentin pienenemiseen, vyötärön kaventumiseen ja ainakin muutaman kilon karistamiseen kadottamatta kuitenkaan lihasmassaa. Ko. painonhallinta-ohjelma pyrkii kestävään ratkaisuun, ei pikapudotuksiin. Esim. metabolisesta oireyhtymästä kärsivät saavat tästä ohjelmasta apua.

Kenelle

MUODON VUOKSI® -painonhallintaohjelma on suunnattu sinulle, joka olet yrittänyt pudottaa painoasi useilla eri dieeteillä painon aina kuitenkin palatessa takaisin, joskus jopa korkojen kanssa. Tämä on suunnattu myös sinulle, joka haluat tutustua terveyttä edistävään ruokavalioon ja pohtia omaa lisäravinnetarvettasi, vaikka et olisikaan juurikaan ylipainoinen. Tästä myös hyödyt sinä, joka haluat terveemmän tulevaisuuden itsellesi ja läheisillesi

Aikataulu ja työskentely

MUODON VUOKSI® -painonhallintaohjelma koostuu kahdeksasta lähitapaamisesta ja yhdestä seurantatapaamisesta, jotka toteutetaan KC Clinicin tiloissa ennakkoon sovittuina päivinä. Yhden tapaamisen kesto on 1 h. Painonhallinta-ohjelmaan otetaan 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin hinta on 295 € sisältäen luomukahvi- / -teetarjoilun + kurssimateriaalin.

• 1. tapaaminen: Minkälainen kehoni on, mikä painooni vaikuttaa? Mikä voi selittää syömistä ja painonhallintaongelmaa?
• 2. tapaaminen: Minkälainen ruokavalio sopii minun kehotyypille?
• 3. tapaaminen: Kuka minä olen? Onko persoonallisuudella vaikutusta painooni? Egon vahva ote minussa.
• 4. tapaaminen: Rasvaa polttava ruokavalio ja rytmitetty syöminen
• 5. tapaaminen: Rasvaa polttava liikunta.
• 6. tapaaminen: Ravintolisät terveemmän tulevaisuuden turvana /painonhallinnan tukena
• 7. tapaaminen: Superenergisoiva ruoka
• 8. tapaaminen: Happo-emäs -tasapaino ja rytmitetyt ateriavälit
• 9. tapaaminen: Yksilöllinen seurantatapaaminen, Mitä minulle nyt kuuluu?

Hakeminen

MUODON VUOKSI® -painonhallintaohjelmaan haetaan ottamalla yhteyttä KC Clinicille joko lomakkeen kautta tai puhelimitse

Kouluttaja

Kouluttajana MUODON VUOKSI® -painonhallintaohjelmassa toimii terveystieteiden tohtori, sairaanhoitaja ja sertifioitu valmentaja Mervi Lepistö. Mervillä on vuosien kokemus painonhallinnan ohjauksesta ja asiakkaiden valmentamisesta. Muodon vuoksi -painonhallintaohjelma on testattu kokonaisuus myös ryhmien osalta.
Yksilö painonhallinnanohjaus

Hyvinvointi- ja painonhallintaohjaus on asiakkaan tilanteen ja tarpeiden huomioivaa, asiakaslähtöistä ja häntä aktivoivaa.
Asiakaslähtöisyys näkyy mm. siten, että asiakkaan tilanne ja toiveet huomioiden etsitään hänelle paras mahdollinen ravitsemuksellinen tapa toteuttaa painonhallintaa liikuntalisää unohtamatta.

Ohjauksien tukena käytetään hyväksi enneagrammia, jonka avulla asiakas oppii tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja heikkouksiaan. Omaan itseensä tutustumalla tietoisuus oman ravitsemuksen ongelmista tulee havaittavammaksi ja hallittavammaksi. Asiakkaan tuloksien saavuttamista edistetään myös yksilöllisellä valmennuksella (coaching).

Mervi Lepistö on kokenut sekä ryhmä- että yksilötason hyvinvointi- ja
painonhallintaohjaaja. Hänellä on sairaanhoitajakoulutuksen ja
tohtorintutkinnon lisäksi ravitsemustieteen lisäopintoja 2000-luvulta
lähtien. Yksityisasiakkaiden vastaanotto hänellä on ollut vuodesta
2009.

‘Lisäisin vielä ajatuksena sen, joka on olennaista, että hyvinvointi- ja painonhallintaohjaus on aina asiakkaasta lähtevää ja motivaatiotasoa etsivää ja sitä nostavaa. Mitään tuloksia kun ei tapahdu, ellei asiakas ole motivoitunut. Se on valtavan tärkeää.
Ohjaajan, valmentajan, coachin on oltava tätä tekemässä asiakkaalle.’
Mervi Lepistö hyvinvointi- ja painonhallintaohjaaja, erikoissairaanhoitaja ja terveystieteiden tohtori

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!