Bodyfx

Bodyfx vartalon muokkaus menetelmä tarjoaa seuraavan sukupolven ei –kirurgisen rasvanpoiston pitkä kestoisin tuloksin. Bodyfx on ei invasiivinen vartalon muotoilu & muokkaus hoito.

Bodyfx perustuu radiofrekvenssienergiaan (RF). RF on myös ihoa samalla kiinteyttävä menetelmä. RF energian ja vakuumin yhdistelmä lisättynä korkea energinen pulssi antaa todella tehokkaat ja kestävät tulokset ei haluttujen rasvasolujen tuhoutumiseen. Kohdennettu RF -energia mahdollistaa, että Bodyfx:llä voidaan hoitaa paikallisesti juuri niitä alueita jotka asiakas kokee häiritseväksi. RF -energian lämpötilan säädeltävyys ja ihon lämpötilan seuranta mahdollistaa hoidon turvallisuuden, ja yhtenäisen ja tehokkaan hoidon koko hoidettavalle alueelle. Bodyfx -hoido on täysin turvallinen, eikä aiheuta sivuvaikutuksia.

Bodyfx vaikuttaa siis kolminkertaisesti: Radiofrekvenssi lämmitys tehostettuna vakuumilla ja korkea voimakkuuden pulssi tuo juuri oikean energian hoidettavalle alueelle!

Bodyfx on erinomainen ei –kirurginen hoitovaihtoehto rasvaimulle!

 

Bodyshape -kavitaatiohoito

Kyseessä on ihonalaista rasvakudosta poistava ei-kirurginen hoitomenetelmä. BodyShape vartalonhoito perustuu matalataajuiseen ultraääneen, joka saadaan kohdennettua tarkasti ongelma-alueelle. Ultraäänipulssien energia kohdistuu noin 1,5 cm ihon alapuolelle rasvasoluihin rikkoen niitä vahingoittamatta verisuonia, hermoja tai ihoa. Käsitellyt rasvasolut poistuvat elimistöstä luonnollisen aineenvaihdunnan kautta pysyvästi. Järjestelmää on tehostettu vakuumijärjestelmällä, joka varmistaa oikean kudoskontaktin hoidon aikana, jotta kavitaatiohoidon teho ja kohdistus olisivat parhaat mahdolliset.

Kenelle?

Bodyshape sopii vaihtoehdoksi erityisesti niille, jotka eivät ole halukkaita perinteiseen rasvaimutoimenpiteeseen sen hintavuuden, tarvittavan sairausloman ja toipumisajan vuoksi. Pääsääntöisesti rasvaimun vaikutus on tehokkaampi, mutta toki riskit suuremmat.

Ennen hoidon aloitusta kartoitetaan asiakkaan terveydentila ja laaditaan hoitosuunnitelma hoitojaksoa varten. Hoitaja suorittaa kehonulkopuoliset mittaukset ja ottaa valokuvat lähtötilanteesta ennen ensimmäistä hoitokertaa. Hoitosarja on tyypillisesti lähtötilanteesta, kohteista ja niiden määrästä riippuen on noin 3-6 kertaa. Hoitojakson jälkeen hoitaja suorittaa kontrollimittaukset ja ottaa hoidon jälkeiset kontrollikuvat.
Tieteellisesti todistetut tulokset

Bodyshape- vartalonhoito mahdollistaa välittömät ja pitkäkestoiset tulokset ja hoidettavan alueen ympärysmitta vähenee 2- 6cm suurimmalla osalla hoidettavista jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan, kun hoito yhdistetään terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito on kivutonta ja miellyttävää. Hoito ei jätä pysyviä jälkiä ihoon, eikä vaadi toipumisaikaa tai sairaslomaa.

Mitä alueita voidaan hoitaa?

  • sisä- tai ulkoreisiä
  • jenkkakahvoja eli kylkien rasvakertymiä
  • lantion alueetta
  • pakaroita
  • vatsan aluetta

Bodyshape -kavitaatiohoidon yhdistäminen:

RF-lämpötiivistys (erityisesti jos iholöysyyttä tai selluliittia hoitoalueella), rasvaimu (ennen ja jälkeen rasvaimun tasoittamaan ja täydentämään tulosta), vatsan muotoilu (abdominoplastia), muuta vartalon ja raajojen alueen muotoilevat toimenpiteet.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!