Anti-age – ihon kiinteytykseen, juonteiden hoitoon, akne arpien tasoitukseen ja ihon vahvistamiseen

Valikoimastamme löytyvät erilaiset tehokkaat radiofrekvenssihoidot, joiden avulla voidaan hoitaa muun muassa veltostunutta ihoa, juonteita sekä aknearpia. Käytössämme ovat alan laadukkaimmat radiofrekvenssilaitteet eri tarpeisiin.

Venus Freeze

Uusinta teknologiaa hyödyntävä Venus Freeze hoito vartalon muokkaukseen, ihon kiinteytykseen ja selluliitin poistoon!

Venus Freeze hoitaa tehokkaasti vartalon ja kasvojen eri alueita. Hoidoilla voidaan silottaa ryppyjä ja juonteita kasvojen ja kaulan alueelta. Ajan myötä valahtaneet posket, löysentynyt kaulan iho ja kaksoisleuka ovat tavallisimpia hoitokohteita.

Venus Freeze hoito tehoaa hyvin myös olkavarsien, vatsan, reisien ja polvien veltostuneeseen ihoon. Se sopii myös raskauden, laihdutuksen tai rasvaimun jälkeiseen ihon veltostumisen hoitoon sekä tehoaa selluliittiin, joka näkyy ns. appelsiini-ihona. Hoidolla on saavutettu hyviä tuloksia myös raskausarpien hoidossa.

Hoidossa radioaaltojen aikaansaama lämpövaikutus lisää ihon kollageenisäikeiden määrää ja parantaa näiden laatua, mikä auttaa ihoasi kestämään paremmin tuleviakin haasteita.

Rentouttavaa hoitoa

Hoidot ovat nopeita ja tehokkaita. Yksi hoitokerta kestää 10-60 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on hoitoja suositeltavaa ottaa 1-2 kertaa viikossa. Hoidot ovat turvallisia eivätkä vaadi jälkitoipumisaikaa tai etukäteisvalmisteluja, aiheuta kipua tai särkyä.

Hoito alkaa hoidettavan ihoalueen puhdistuksella. Hoidon aikana hoitaja kuljettaa hoitoalueen mukaan valittua hoitopäätä iholla kevyesti, pienin pyörivin liikkein. Radiofrekvenssihoidolla ihoon johdettu energia lämmittää ihoa ja ihonalaista kudosta 2 cm:n syvyyteen asti. Rasvasolut lämpenevät ja kutistuvat sekä iho kiinteytyy. Hoito tuntuu rentouttavana hierontana ja miellyttävänä lämpönä. Hoidon jälkeen iholla on punoitusta joka laskee nopeasti.

Venus Freeze voi olla rentoutushetki vaikka kesken työpäivän.

Fractora RF: ihon kiinteytykseen, juonteiden hoitoon ja aknearpien tasoittamiseen

Fractora uusi käänteentekevä hoito joka mahdollistaa juonteiden ja löysän ihon kiinteytyshoidon. Toimii erityisen hyvin pystyjuonteisiin huulien ympärillä, kulmakarvojen välisiin juonteisiin, alaluomiin, akne- ja vesirokkoarpiin sekä kädenselkiin.

Fractora perustuu radiofrekvenssienergiaan. Radiofrekvenssienergia kulkee pienten neulojen kautta iholle lämmittäen sitä. Ihon alle johdettu lämpö kiinteyttää ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Iho puudutetaan hoidettavilta ihoalueilta, jolloin hoito on miellyttävämpi.

Fractoraa voidaan käyttää FaceTiten yhteydessä, jolloin ihoa saadaan kiinteytettyä sekä ihon ala- ja yläpuolelta. Tällä yhdistelmällä saadaan huomattavia tuloksia!

Fractora hoidon jälkeen ihoa tulee suojata auringolta kuukauden ajan. Fractoran jälkeen on suositeltavaa ottaa käyttöön Post-operatiivinen hoitovoide.

ReFacing

Tehokas anti aging -hoito RF -menetelmällä!

ReFacing on ei kirurginen, paikallinen, juonteita tasoittava ja pehmentävä hoito. Hoidossa radioaallot ulottuvat dermikseen asti parantaen ihon rakennetta muodostamalla ja stimuloimalla kollageenin ja elastiinin uudelleensyntyä. Radioaallot tuodaan iholle elektrodin kautta. ReFacing -menetelmää voidaan käyttää myös sarjahoitona alaluomien turvotuksen/pullotuksen tasoittamiseen.

ReFacing on turvallinen menetelmä tulokselliseen hoitoon niin naisille kuin miehille! Tulokset ovat nähtävissä jo välittömästi ja tulosten kehittyminen jatkuu jopa kuuteen kuukauteen asti viimeisen hoidon jälkeen. Tehokkaimmat tulokset saavutetaan sarjahoitona.
Hoidon jälkeen ei ole jälkitoipumista, normaalia elämää voi jatkaa heti. Hoidettu ihoalue punoittaa, jopa voimakaastikkin, välittömästi hoidon jälkeen mutta laskee ihon rakenteesta riippuen hyvinkin nopeaan.

FaceTite – kasvojenkohotus- ja ihonkiinteytyshoito

BodyTite menestyshoito maailmalta sai seurakseen mullistavan FaceTite – hoidon

Omaamme pitkän kokemuksen BodyTite järjestelmän käytössä. Järjestelmä on ollut klinikallamme aktiivi käytössä jo vuodesta 2009 alkaen, ensimmäisenä Suomessa. Lisänä tähän perheeseen löytyy myös NeskTite sekä Accutite.

  • onko ihosi hieman löysä tai roikkuva?
  • näkyykö leukaperien kudoslöysyys –”hamsteripussit”?
  • masentaako pystyjuonteet huulien ympärillä?
  • kiusaavatko sinua silmäpussit ja juonteet silmän ympärillä?

FaceTite voisi olla ratkaisu ongelmiisi.

FaceTite RF ihonalainen kiinteytysmenetelmä

FaceTite on ihoa ja kudoksia kiinteyttävä hoito, jossa radiofrekvenssijärjestelmällä lämmitetään ihoa ihonalaisesti. Hoito kohottaa, kiinteyttää ja lisää kasvojen ihon ja kudoksen kimmoisuutta. FaceTite käytetään usein ihon kiinteytykseen, tosin rasva on myös helposti poistettavissa esimerkiksi leukaperien ja nasolabiaalijuonteiden alueilta. FaceTite on suunniteltu erityisesti kasvojen alueelle. Se ei vahingoita rasvakerrosta eikä muitakaan lähellä olevia herkkiä alueita.

FaceTite tehdään paikallispuudutuksessa ja kotiin pääsee välittömästi toimenpiteen jälkeen. Tuloksia on nähtävissä heti toimenpiteen jälkeen ja muutaman päivän kuluessa, kuitenkin lopulliset tulokset näkyvät 3-6 viikon kuluessa ihon uuden kollageenin muodostuessa ja turvotuksen laskiessa.

Hyvien tulosten ylläpitoon lääkärimme suosittelee kotihoitoon edistyksellistä NeoStrata ihonhoitosarjaa

FaceTite toimenpiteen yhteydessä voidaan tehdä paikallisesti Fractora hoitoa jolloin ihoa saadaan kiinteytettyä sekä ihon ala- että yläpuolelta. Tällä yhdistelmällä saadaan merkittäviä tuloksia!

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!