FaceTite – kasvojenkohotus ja ihon kiinteytys

BodyTite menestyshoito maailmalta sai seurakseen mullistavat FaceTite, NeckTite ja Accutite – hoidot.

  • Onko ihosi hieman löysä tai roikkuva?
  • Näkyykö leukaperien kudoslöysyys ”hamsteripussit”?
  • Häiritseekö pystyjuonteet huulien ympärillä?
  • Kiusaavatko sinua silmäpussit ja juonteet silmän ympärillä?

FaceTite voisi olla ratkaisu ongelmiisi.

FaceTite RF ihonalainen kiinteytysmenetelmä

FaceTite on ihoa ja kudoksia kiinteyttävä hoito, jossa radiofrekvenssijärjestelmällä lämmitetään ihoa ihonalaisesti. Hoito kohottaa, kiinteyttää ja lisää kasvojen ihon ja kudoksen kimmoisuutta. FaceTite käytetään usein ihon kiinteytykseen, tosin rasva on myös helposti poistettavissa esimerkiksi leukaperien ja nasolabiaalijuonteiden alueilta. FaceTite on suunniteltu erityisesti kasvojen alueelle. Se ei vahingoita rasvakerrosta eikä muitakaan lähellä olevia herkkiä alueita.

FaceTite tehdään paikallispuudutuksessa ja kotiin pääsee välittömästi toimenpiteen jälkeen. Tuloksia on nähtävissä heti toimenpiteen jälkeen ja muutaman päivän kuluessa, kuitenkin lopulliset tulokset näkyvät 3-6 viikon kuluessa ihon uuden kollageenin muodostuessa ja turvotuksen laskiessa.

FaceTite toimenpiteen yhteydessä voidaan tehdä paikallisesti Fractora hoitoa jolloin ihoa saadaan kiinteytettyä sekä ihon ala- että yläpuolelta. Tällä yhdistelmällä saadaan merkittäviä tuloksia!

FaceTite toimenpidettä klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi.

Pienille kohdistetummille alueille kuten alaluomille sekä esimerkiksi suupielille ja nasolabiaalille löytyy AccuTite menetelmä.
Kaulan aluetta sen sijaan voimme hoitaa NeckTite menetelmällä ja vartalolle löytyy BodyTite.

 

Veitsetön kasvojen kohotus – Ultherapy

Ultherapy kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa siihen ihokerrokseen, jota tyypillisesti käsitellään plastiikkakirurgisin toimenpitein. Ihon pintaa ei leikata eikä muutenkaan käsitellä. Ultraäänienergia käynnistää ihossa luonnollisen vasteen, joka saa aikaan uuden kollageenin syntymistä sekä heikentyneen kollageenin vahvistumista.

Osa potilaista huomaa tuloksia jo välittömästi hoidon jälkeen, mutta varsinainen hyöty tulee näkyviin 2-3 kuukauden kuluessa hoidosta, kun uusi kollageeni vähitellen kohottaa ja kiinteyttä kasvoja ja kaulaa sekä tasoittaa dekolteen ihoa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!