Täyteainehoidot

Täyteaine valmisteet

Hyaluronihappo on 100% elimistössä hajoava luonnontuote. Se kuuluu myös ihmisen elimistön tuottamiin aineisiin. Hyaluronihappo on geelimäinen koostumukseltaan ja sitoutuu injisoituun kudokseen. Sen pitoisuus tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä. Aine poistuu vähitellen normaalina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Aikaansaadun ulkonäöllisen tuloksen kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa yli vuoteen. Aine saattaa olla kudoksissa vielä pidempäänkin.

AMALIAN

Amalian on huippumoderni, tehokas ja turvallinen täyteainesarja Saksasta. Hyalyronihappopohjaiset tuotteet antavat kauniin luonnollisen, ja pitkäkestoisen lopputuloksen. AMALIAN tuotteista löydät ratkaisut ihon tasoittamiseen, juonteiden silottamiseen, volyymin lisäämiseen sekä kasvojen muotoiluun. Innovatiivisen CIS-teknologian avulla valmistetuilla, bifaasista hyalyronihappoa sisältävillä AMALIAN tuotteilla on poikkeuksellisen voimakas kyky lisätä volyymia ihossa ja jopa 12kk kestävä hoitovaikutus.

AMALIAN tuotesarja on suunniteltu:

 • palauttamaan kasvojen nuorekasta ilmettä ja täyttämään iän aiheuttamaa volyymikatoa ihossa
 • parantamaan ja silottamaan ihon pintarakennetta
 • tuomaan iholle raikkaan ja terveen ulkonäön parantamalla sen kosteustasapainoa ja toimintaa
 • hoitamaan kasvojen eri alueita, kuten poskia, otsaa, nasolabiaaleja, suupieliä ja huulia.
   

  AMALIAN tuotesarja tarjoaa kaikki ensiluokkaisen hyalyronihappovalmisteen hyödyt:

 • täysin biohajoava
 • ei pitkäaikaisia haittavaikutuksia
 • kliinisesti testattu, laajasti dokumentoitu ja erittäin turvallinen
 • ei allergisia reaktioita
 • Kaikki AMALIAN täyteaineet ovat CE-sertifioituja. Ne valmistetaan alusta loppuun saakka Saksassa, ja niiden taustalla on tiukka laadunvalvonta.

  Uraauurtavalla CIS-tekniikalla valmistettujen AMALIAN-tuotteiden edut ovat:

 • hyvä jakautuminen kudoksessa
 • pitkäkestoiset esteettiset tulokset, jopa 12 kuukautta
 • erinomainen volymisaattori
 • vähemmän materiaalia kuluttava
   

  Huulien muotoilu ja täyttäminen

  Huulet ja hymy ovat usein kasvojen keskipiste ja niiden kaunis ulkonäkö kiinnittää katseen. Huulet myös vanhenevat ja ikääntyessään ne menettävät muotoaan, rypistyvät ja kapenevat!

  Kuinka voimme auttaa hymyäsi?

  Huulia voidaan täyteläistää, lisätä niiden tilavuutta, huulirajaa voidaan korostaa tai tehdä amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla, huulien epäsymmetrisyys voidaan korjata, voidaan vähentää suun ympärysryppyjä tai tehdä suupielistä iloisemmat. Uusimpana voidaan myös pehmentää ja palauttaa huulien luonnollisen kosteustasapainon jolloin huulet näyttävät, tuntuvat ja ovat sileämmät.

  Ylähuulen huulirajan jo pienikin täyttäminen korostaa ylähuulta ja vaikutusta voidaan lisätä huulta täyttämällä (augmentoimalla) eri tekniikoin täyteaineella. Samoin alahuulen suhteen pienillä täyteainemäärillä oikein kohdennettuna saadaan erinomaisia tuloksia.

  Filtrumia eli ylähuulen vakoa voidaan myös korostaa pienellä täyteainemäärällä, mikä aikaansaa myös vaikutelman nenän ja ylähuulen välin lyhenemisestä. Kirurgisesti (buffaloplastia) tätä voidaan lyhentää ja samalla ylähuuli tulee enemmän näkyviin.

  Nenän ja suupielen välistä luonnollista nasolabiaalijuonnetta voidaan keventää pistoshoidon. Tällä alueella täyteaineiden tiiviit versiot toimivat hyvin ja hoitoon voi kombinoida pinnallisesti kevyempiä täyteaineita. Oikein täytettynä saadaan erinomaisia tuloksia aikaiseksi. Kirurgisesti juonnetta voidaan hoitaa rasvansiirrolla tai syvää juonnetta voidaan irrottaa pohjastaan eri tekniikoin.

  Ylähuuleen pystyrypyt ovat vaikeita hoidettavia. Alkuvaiheessa hyvä täyteaine ja mahdollisesti pieni määrä botuliinia oikein kohdennettuna tuo hyvän avun. Jatkossa voidaan käsitellä ihoa (ihon hionta, radiofrekvenssitiivistys, jne.), tehdä laajempaa täyteainehoitoa tai rasvansiirtoa.

  Suupielten alaspäin suuntautuneisuutta hoidetaan usein pienellä täyteainemäärällä alahuulen sisänurkkaan laittamalla ja myös botuliinilla alaspäin vetävien lihasten käsittelyllä. Suupielistä alaspäin suuntautuvien juonteiden hoito on haastavaa, mutta tässäkin varovaisella täyteainekäsittelyllä varsinkin kombinoituna RF-lämpökäsittelyyn saadaan paljon aikaiseksi.

  Nenä

  Ei-kirurginen nenän muotoilu

  Nenä on yksi kasvojen hallitsevimmista piirteistä. Jo pienelläkin muodon tasoittamisella ja muutoksella saattaa korjautua koko ongelma, kun nenä on symmetrinen ja sopusoinnussa kasvojen muiden piirteiden kanssa. Nenän muotoilu täyteaineella tuo usein jo haluttua tulosta, eikä leikkaus ole välttämättä tarpeen. Ei-kirurgisessa nenän toimenpiteessä toipuminen on nopeampaa ja vaivatonta. Ennen hoitoa nenän muotoilu suunnitellaan aina potilaan ja lääkärin yhteistyössä.

  Tarvittaessa hoitoalue puudutetaan. Nenän muotoilussa käytettävät täyteaineet ovat hyaluronihappopohjaisia, jotka ovat luonnontuotteita ja kuuluvat ihmisen elimistön luontaisesti tuottamiin aineisiin.
  Toipuminen ja tulokset.

  Vaikutus näkyy välittömästi. Tavanomaisia toipumiseen liittyviä asioita ovat käsitellyn alueen turvotus ja punoitus. Mustelmat ovat mahdollisia hoidetulla alueella. Nämä oireet helpottuvat tavanomaisimmin viikon kuluessa.

  Nenän muotoiluhoitoja klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi.

  Poskipäät

  Poskipäiden alueella injektiohoidoilla voidaan nostaa pudonnutta poskipäätä (face lifting) tai korostaa luonnostaan matalaa poskipäätä (face contouring).

  Poskipään muotoilu tehdään yleensä mahdollisimman tiiviillä täyteaineella ja usein käytetään pinnallisemmin ryppyjen täyttämiseen tarkoitettuja täyteaineita

  Leuka

  Leuan suhteen tavallisia ongelmia ovat ikää myöden pehmytkudosten putoaminen, joka saa aikaan ns. hamsterin pussit tai alaleuan neliömäisyyden. Injektioaineilla voidaan tasoittaa ja muotoilla alaleukaa niin, että tämä vaikutelma vähenee tai häviää. Yleensä käytetään tiiviitä valmisteita ja lisäksi pintaa muotoillaan kevyemmällä valmisteella. Hoitoa voi täydentää RF-käsittelyllä.

  Leuan kärjen pehmytkudoksen epämuotoisuutta voidaan hoitaa täyteainein ja joskus tietyissä tilanteissa myös botuliinista on hyötyä. Lisäksi kirurgisesti voidaan muotoilla leuan kärkeä.

 • Jätä yhteydenottopyyntö

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!