Täyteainehoidot

Täyteaine valmisteet

Hyaluronihappo on 100% elimistössä hajoava luonnontuote. Se kuuluu myös ihmisen elimistön tuottamiin aineisiin. Hyaluronihappo on geelimäinen koostumukseltaan ja sitoutuu injisoituun kudokseen. Sen pitoisuus tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä. Aine poistuu vähitellen normaalina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Aikaansaadun ulkonäöllisen tuloksen kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa yli vuoteen. Aine saattaa olla kudoksissa vielä pidempäänkin.

Restylane

Restylane on luonnollinen kauneuskäsittely!

Restylane on maailman käytetyimpiä hyaluronihappopohjaisia esteettisiä injektiokäsittelyitä. Restylane tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkonäön parantamiseen aina huulien muotoilusta ihon uudistamiseen.

Restylanella käsittelyillä on kolme merkittävää etua:

Luonnollisuus!

Restylane antaa luonnolliselta näyttävän lopputuloksen. Se perustuu ainutlaatuiseen NASHA™-teknologiaan, jonka hyaluronihappo muistuttaa läheisesti kehon omaa hyaluronihappoa.

Turvallisuus!

Restylane on markkinajohtaja – kautta maailman on tehty 10 miljoonaa käsittelyä. Restylane ei ole eläinperäistä. Se tarkoittaa, että allergisten reaktioiden ja tautien tarttumisen riski on mahdollisimman pieni.

Yksilöllisyys!

Restylanea sisältävillä tuotteilla tehtävät käsittelyt voidaan räätälöidä sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti – ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Käsittely on ei-kirurginen, joten toipumisaika on mahdollisimman lyhyt ja voit jatkaa normaalia elämää.
Restylane Skinbooster syväkosteutushoidot

Tämä on uniikki hoito, jonka tuloksena ihosi on syväkosteutettu, ihon laatu parempi sekä ihosi myös hehkuu luonnollisesti. Lisäämällä pitkäkestoista hyaluronihappoa ihosi alle, se saa uutta elinvoimaa, tehden ihosi pehmeäksi kauniilla loisteella. Restylane Skinboosters ei ole täyteainehoito, ei myöskään toksiini tai voide hoito. Se on syväkosteutusta sisältäpäin.

Tavanomaisesti Restylane skinboosters hoito toteutetaan kolmen kerran kuurina, hoidot 2-4 viikon välein. Kolmen kerran kuurihoito tehdään kerran ja sen jälkeen suosituksena on yksi hoito 6 kuukauden välein. Yleisin hoitoalue on kasvot, mutta myös käsiä, kaulaa, dekoltee aluetta sekä arpia voidaan hoitaa. Restylane skinboostereilla voidaan tehdä myös virkistävä hoito huulille, ilman että niiden volyymi merkittävästi muuttuu.
Suositellut hoitoalueet:

Kasvot
Huulet
Dekoltee ja kaula
Kädet
Aknearvet

Tieteellisesti todistetut tulokset

Restylane skinboostersin tulokset on todistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ja kun kolmen kerran kuurimuotoinen hoito on ohi, tutkimukset osoittavat että ihon elastisuus ja rakenne ovat parantuneet huomattavasti.

Ajan kuluessa, ihosi laatu muuttuu -kollaageeni ja elastiset säikeet hajoavat ja kehosi oman hyaluronihapon leviäminen ja toiminta muuttuvat, tehden ihosi kuivemmaksi, kovemmaksi ja vähemmän elastiseksi. Kun monet kauneustuotteet hemmottelevat ihosi pintaa, Restylane skinboosters parantaa sen laatua sisältäpäin.

Huulien muotoilu ja täyttäminen

Huulet ja hymy ovat usein kasvojen keskipiste ja niiden kaunis ulkonäkö kiinnittää katseen. Huulet myös vanhenevat ja ikääntyessään ne menettävät muotoaan, rypistyvät ja kapenevat!

Kuinka voimme auttaa hymyäsi?

Huulia voidaan täyteläistää, lisätä niiden tilavuutta, huulirajaa voidaan korostaa tai tehdä amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla, huulien epäsymmetrisyys voidaan korjata, voidaan vähentää suun ympärysryppyjä tai tehdä suupielistä iloisemmat. Uusimpana voidaan myös pehmentää ja palauttaa huulien luonnollisen kosteustasapainon jolloin huulet näyttävät, tuntuvat ja ovat sileämmät.

Ylähuulen huulirajan jo pienikin täyttäminen korostaa ylähuulta ja vaikutusta voidaan lisätä huulta täyttämällä (augmentoimalla) eri tekniikoin täyteaineella. Samoin alahuulen suhteen pienillä täyteainemäärillä oikein kohdennettuna saadaan erinomaisia tuloksia.

Filtrumia eli ylähuulen vakoa voidaan myös korostaa pienellä täyteainemäärällä, mikä aikaansaa myös vaikutelman nenän ja ylähuulen välin lyhenemisestä. Kirurgisesti (buffaloplastia) tätä voidaan lyhentää ja samalla ylähuuli tulee enemmän näkyviin.

Nenän ja suupielen välistä luonnollista nasolabiaalijuonnetta voidaan keventää pistoshoidon. Tällä alueella täyteaineiden tiiviit versiot toimivat hyvin ja hoitoon voi kombinoida pinnallisesti kevyempiä täyteaineita. Oikein täytettynä saadaan erinomaisia tuloksia aikaiseksi. Kirurgisesti juonnetta voidaan hoitaa rasvansiirrolla tai syvää juonnetta voidaan irrottaa pohjastaan eri tekniikoin.

Ylähuuleen pystyrypyt ovat vaikeita hoidettavia. Alkuvaiheessa hyvä täyteaine ja mahdollisesti pieni määrä botuliinia oikein kohdennettuna tuo hyvän avun. Jatkossa voidaan käsitellä ihoa (ihon hionta, radiofrekvenssitiivistys, jne.), tehdä laajempaa täyteainehoitoa tai rasvansiirtoa.

Suupielten alaspäin suuntautuneisuutta hoidetaan usein pienellä täyteainemäärällä alahuulen sisänurkkaan laittamalla ja myös botuliinilla alaspäin vetävien lihasten käsittelyllä. Suupielistä alaspäin suuntautuvien juonteiden hoito on haastavaa, mutta tässäkin varovaisella täyteainekäsittelyllä varsinkin kombinoituna RF-lämpökäsittelyyn saadaan paljon aikaiseksi.

Nenä

Ei-kirurginen nenän muotoilu

Nenä on yksi kasvojen hallitsevimmista piirteistä. Jo pienelläkin muodon tasoittamisella ja muutoksella saattaa korjautua koko ongelma, kun nenä on symmetrinen ja sopusoinnussa kasvojen muiden piirteiden kanssa. Nenän muotoilu täyteaineella tuo usein jo haluttua tulosta, eikä leikkaus ole välttämättä tarpeen. Ei-kirurgisessa nenän toimenpiteessä toipuminen on nopeampaa ja vaivatonta. Ennen hoitoa nenän muotoilu suunnitellaan aina potilaan ja lääkärin yhteistyössä.

Tarvittaessa hoitoalue puudutetaan. Nenän muotoilussa käytettävät täyteaineet ovat hyaluronihappopohjaisia, jotka ovat luonnontuotteita ja kuuluvat ihmisen elimistön luontaisesti tuottamiin aineisiin.
Toipuminen ja tulokset.

Vaikutus näkyy välittömästi. Tavanomaisia toipumiseen liittyviä asioita ovat käsitellyn alueen turvotus ja punoitus. Mustelmat ovat mahdollisia hoidetulla alueella. Nämä oireet helpottuvat tavanomaisimmin viikon kuluessa.

Nenän muotoiluhoitoja klinikallamme tekee plastiikkakirurgi Heikki Kupi.

Poskipäät

Poskipäiden alueella injektiohoidoilla voidaan nostaa pudonnutta poskipäätä (face lifting) tai korostaa luonnostaan matalaa poskipäätä (face contouring).

Poskipään muotoilu tehdään yleensä mahdollisimman tiiviillä täyteaineella ja usein käytetään pinnallisemmin ryppyjen täyttämiseen tarkoitettuja täyteaineita

Leuka

Leuan suhteen tavallisia ongelmia ovat ikää myöden pehmytkudosten putoaminen, joka saa aikaan ns. hamsterin pussit tai alaleuan neliömäisyyden. Injektioaineilla voidaan tasoittaa ja muotoilla alaleukaa niin, että tämä vaikutelma vähenee tai häviää. Yleensä käytetään tiiviitä valmisteita ja lisäksi pintaa muotoillaan kevyemmällä valmisteella. Hoitoa voi täydentää RF-käsittelyllä.

Leuan kärjen pehmytkudoksen epämuotoisuutta voidaan hoitaa täyteainein ja joskus tietyissä tilanteissa myös botuliinista on hyötyä. Lisäksi kirurgisesti voidaan muotoilla leuan kärkeä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!