PRP – Plasmahoito

Tämä hoitomuoto on vaihtoehto heille, jotka vierastavat keinotekoisia täyteaineita. PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi. Hylkimisriski ja allergiset vastaoireet ovat erittäin epätodennäköisiä.

PRP on injektiohoitoa asiakkaan omalla verellä. Verestä erotetut kasvutekijät injektoidaan ihoon käynnistämään oman kehon uusiutumisprosessit. Kasvutekijät aktivoivat muun muassa kollageenituotannon ja tällöin rypyt vähentyvät.

Hoito kohteet

A-PRP:llä voidaan hoitaa turvallisesti esimerkiksi silmänympärysihoa. Silmien ympärillä oleva iho on erittäin herkkä, ja häiriintynyt mikroverenkierto johtaakin tummentuneeseen silmänympärysihoon. A-PRP aktivoi mikroverenkiertoa ja vähentää näin tummentumista.

Pysäytä hiustenlähtö PRP-hoidolla! PRP-injektiohoito päänahkaan stimuloi soluja hiuksen juuressa sekä näitä ympäröivää mikroverenkiertoa. Hoidolla hiukset saavat elinvoimaisuutta ja kirkkautta. Lisäksi kasvu paranee. Hiustenlähtö vähenee ja uusien hiusten kasvu aktivoituu.

Häivytä juonteet PRP-hoidolla. Ihon luonnollinen ikääntyminen aiheuttaa epätasapainon joidenkin solutyyppien ja komponenttien, kuten kollageenin, tuhoutumisen ja uusiutumisen tason välillä. Edistämällä kudosten uusiutumisprosessia PRP-injektiohoidolla ihon laatu paranee ja kasvojen juonteet tasoittuvat. Saat helposti heleämmän ja nuorekkaan ihon.

Arvet myös pehmenevät PRP -hoidon myötä!

Tekniikka:

Hoidossa potilaalta otetaan erikoisputkiloon verta, kuten verikokeessa. Putkiloa sentrifukoidaan viisi minuuttia ja näin saadaan noin 5ml PRP:tä. Näin toimittaessa prosessi on CE 2b –turvallisuusluokkaa ja koko prosessi on suljettu. Tällöin kontaminoitumisriski on erittäin pieni.

A-PRP:n vaikutus alkaa noin kolmen viikon kuluttua hoidon jälkeen. Hyvän lopputuloksen varmistamiseksi on suositeltua toistaa hoito muutaman kerran kuukauden välein tehostamaan vaikutusta. Tulokset näkyvät jopa kaksi vuotta!

Lisäksi A-PRP:tä voidaan käyttää esimerkiksi arpikorjauksissa tai kroonisten haavojen hoidossa. Maailmalla urheilijoiden liikuntaelinvammoja hoidetaan usein A-PRP:llä tämän nopeuttaessa toipumista.
Edesauttaa ihosolujen uusiutumista tehokkaasti.

Ihon PRP-hoidoissa ihoon imeytetään asiakkaan omasta verestä eriytettyä plasmaa. Tuoreena otettu verinäyte käsitellään niin, että punasolut erotellaan näytteestä pois ja jäljelle jäänyt plasma imeytetään hoidetulle alueelle. Plasma sisältää runsaasti ns. kasvutekijöitä, jotka osallistuvat kudoksen voimakkaaseen uudistumiseen ja vetävät puoleensa veressä kiertäviä, omia kantasoluja. Kantasolujen etu on siinä, että ne pystyvät erikoistumaan alueen soluiksi ja edesauttavat näin kudoksen ja solujen uusiutumisessa.
PRP-hoidoilla pyritään edesauttamaan ihon elpymistä ja solujen uusiutumista. Tuloksena on ihon rakenteen kiinteytyminen ja elpyminen.

PRP- plasmahoito on esteettisenä hoitona uusi menetelmä, mutta on jo pidempään ollut käytössä erilaisten sairauksien ja vammojen hoidossa.
Sarjahoidolla parhaat tulokset.

PRP- hoidot tehdään yleensä 3-6 kerran sarjahoitoina. Hoitojen välissä vähintään 4 viikkoa. Sarjan jälkeen on hyvä ottaa hoitoa ylläpitona 2-3 kertaa vuodessa.

Toipuminen:

PRP- hoitojen yhteydessä toipumisaika on yleensä lyhyt ja ne soveltuvat siksi erityisen hyvin myös kiireisille ihmisille. Hoitopäivänä hoidettua aluetta ei pestä, mutta seuraavana päivänä voi jo käydä normaalisti suihkussa. Toipumista edistävät myös oikeat tuotteet, joiden käyttö opastetaan aina henkilökohtaisesti hoito tilanteessa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!