Mitä ovat esteettiset hoidot?

Esteettiset hoidot ovat ei-kirurgisia ulkonäköön vaikuttavia hoitoja. Hoidot voivat olla sekä terveyteen että sairauksien hoitoon tai ulkoiseen olemukseen vaikuttavia hoitoja. Esteettiset hoidot voivat kohdistua joko yksittäisen ulkonäöllisen tekijän hoitamiseen tai voivat vaikutukseltaan olla hyvin laajoja, kokonaisvaltaisia hoitoja niin ulkonäön, hyvinvoinnin kuin elämänlaadun kannalta. Tavanomaisia hoitoja ovat ihon laadun parantaminen eri menetelmin, iän tuomien muutosten hoidot, vartalon muotoilu ei-kirurgisin menetelmin ja painonhallinta. Jokainen hoitokokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti sinua varten.

Olemme koulutusklinikka

Plastiikkakirurgi Heikki Kupi työskentelee myös kouluttajana, niin esteettisessä plastiikkakirurgiassa kuin tietyissä erityishoidoissa sekä on mukana järjestämässä alan koulutusta ja luennoimassa eri tilaisuuksissa alaan liittyen.

Klinikkamme toimii koulutusyksikkönä esteettisissä toimenpiteissä plastiikkakirurgiaan erikoistuville lääkäreille yliopistosairaala TAYS:n kanssa. KC Clinicillä on koulutussopimus ainoana yksityisenä klinikkana Suomessa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!