ESTEETTISET KORJAUKSET

Arpien, ihonsiirteiden ja muiden ihovaurioiden tai -värjääntymien korjaaminen takaisin ihon sävyyn tatuoimalla.

Tällä tekniikalla voidaan saavuttaa huomattavia parannuksia muuten häiritseviin alueisiin ihossa, mitä on joko jouduttu leikkaamaan, tai mitkä ovat muista syistä ei-toivotunlaisia.

Käytössä nykyteknologian huippuun hiotut tatuointimusteet, sävyskaala ihon väreissä on laaja ja värejä myös sekoittamalla saavutetaan yksilöllinen ja mahdollisimman lähelle omaa ihon sävyä oleva lopputulos. Tatuoimalla korjatut alueet eivät rusketu tavallisen ihon tapaan, tämä tulee huomioida ennen tatuoimista sävyä valittaessa.

Tatuointitekniikkaa pystytään hyödyntämään lähes kaikkiin arpiin. Lopputuloksen kannalta on tapauskohtaisesti suotavaa varautua kahteen, jopa kolmeen käsittelyyn, jottei kerralla tapahtuva ihoalueen ärsytys ole liian suuri.

On myös syytä muistaa, että lopputulos ei koskaan ole uutta vastaava, vaan aina pyritään saavuttamaan se tilanne, että häiritsevät alueet on saatu vähemmän häiritseviksi ja mahdollisimman huomaamattomiksi.

Tatuoimalla korjatut arpialueet tulevat punoittamaan voimakkaasti, ja nousevat koholle heti tatuoimisen jälkeen. Tämä turvotus ja punoitus tulee laskemaan muutamassa päivässä, poikkeuksena raskaus ja venähdysarvet, mitkä voivat punoittaa jopa pari kuukautta. Punoitus kuitenkin aina häviää aikanaan, mutta on hyvä varautua ihoalueiden ulkonäköön ennalta, ettei tämä tule yllätyksenä toimenpiteen jälkeen.

Jotkin arpialueet voivat hieman hylkiä väriä, nämä alueet voidaan aina käsitellä uudelleen ja saavutetaan toivottu lopputulos. Välttyäksemme selkeiltä värieroilta, häivytetään sävyt niin, ettei selkeää vaihtoa jää näkyviin paranemisen jälkeen. Parantuminen kestää vähintään viikon ja väri voi tasoittua vielä pari kuukautta. Tehtävien toimenpiteiden väli on mielellään vähintään 2kk.

Esteettiset tatuoinnit esimerkiksi lähetteellä saat meidän yhteistyökumppanimme kautta:
Tattoo Clinic Riikka Sares

Riikka Sares, Tattoo Clinic

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja anna tietosi. Olemme Teihin yhteydessä pikaisesti!